Rukiye_kelce Piremses0 canım benimde 10 Aralık ben dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı🙂inşallah güzel haberler alırsınız🤲🏻😊
Zehranur23 1 gün gecti reglüm kasıklarımda batma var şişlikde var merak heycan korku test yapamıyorum bebeğim daha 7 aylık cünki🙈
Bahar2622 Mavipembe belirtiden bol bişey yokki 😂😂 bende her ay psikolojik olarak tum belirtiler oluyor 🤦♀️ kasığımda ağrı ve batma var, göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti, mide yanmasi, yorgunluk, duygusallık, uyku hali ve akıntı var🤷♀️
Bahar2622 Yeniden merhaba❤ ovülasyonun 12. Gunu bugün ve testim negatif malesef bu ayda olmadı 😔 Zehranur23 Piremses0 Mavipembe
Gzmprin Bahar2622 Benimde 48 di sadece 2 tanecik ilaçla 0.8 e düşmüştü o ay zaten hamile kalmışım.Aklına getirme hiç ben o ay demiştim bu ayda olmıycak 2 tane ilaç ne yapabilir demiştim ve o 2 tanecik ilaç işe yaramıştı
Bahar2622 Gzmprin demekki etkili ilaclarmis😊 düşünmemeye çalışıyorum regl olduktan sonra ovulasyon zamanina kadar günler cok hizli ve rahat geçiyor ovülasyon sonrasinda acaba oldu hamile miyim acaba olmadi mi diye düşünüp cok stres yapıyorum etkiliyor heralde o zaman
Gzmprin Bahar2622 Aynen canım hiç düşünme Allahım uygun zamanı biliyor bi bakmışsın bu ay hamilesin hamilelerin duası kabul oluyormuş hepiniz için dua edicem inşallah güzel haberlerinizi alırım 🙏🙏
Bahar2622 Piremses0 her ay her ay yoruldum bu stresten sürekli basa dönmekten belirti kovalamaktan. umarim olur sagolasin ☺
Zehranur23 Bahar2622 cok teşekkür ederim canım henüz hic kimseye söyleyemedim bile tam emin olmadan söylemek istemiyorum ama rabbim isteyen dikeyen herkese nasip etsin inşallah benim 4 sene olmadı cok şükür şimdi kızım var 7 aylık ♥️
Bahar2622 Piremses0 evet ama üç aydır sürekli aklımda olduğu için hep belirtim oluyor ve ikidir boş çıkıyor, simdi yine tum belirtilerim var ama kendime güvenemiyorum 🙁