Bahar2622 Piremses0 evet ama üç aydır sürekli aklımda olduğu için hep belirtim oluyor ve ikidir boş çıkıyor, simdi yine tum belirtilerim var ama kendime güvenemiyorum 🙁
Bahar2622 Yeniden merhaba❤ ovülasyonun 12. Gunu bugün ve testim negatif malesef bu ayda olmadı 😔 Zehranur23 Piremses0 Mavipembe
Zezeeeyyldrm Sabihanur1 3 ay korunmayi oneriyoruz ama istersen bi adet gorun dene dedi senin kurtajin ilk gebelik miydi
Sabihanur1 Zezeeeyyldrm benimkide öyle dedi ilk adeti bekle diye benim 7 yasında kızım var 5ay önce kürtaj oldum
Ozge5353 Arkadaşlar benimde 6 ay korunmadığım halde tutmadı ve kistim vardı sonra yakın arkadasımın tavsiyesi ile yumurtlama günlerinde değil adetimin bittiği gün birlikte olduk o ay doktora gittim kist icin muayne oldum ve doktor kist olmadığını söyledi istersen regl olunca 2. Günü bir hormon testi yaptırabiliriz dedi 10 gün vardı regl olmama ve ben o ay regl olmadım şuan 30+5 olduk yumurtlama günleri her insan icin gerçekten cok farklı ve düsünmemek en önemlisi ben cok düsünüyordum o ay birazda düsünmeyi bırakmıştım olmazsa biraz daha calısırım iş sözleşmem bitince düşünürüz demiştim kendime
Bahar2622 Ozge5353 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🧿 evet yumurtlama günleri belli olmuyor bazen erken bazen gec olabiliyor 🤷♀️
Parla_ Merhaba arkadaşlar, ben de bir senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bebek düşündüğümüz için bırakalı bir ay olacak. Hamilelik belirtilerim var gibi. Hapları bıraktığımız ay hemen hamile kalma şansımız var mı?
Sedaaaq Bende bu ay gun asiri iliski denemeyi dusunuyorum varmi bu sekilde deneyip hamile kalan acaba 🙂🙂🙂
gmzns Birbensu ama hem özel hem devlet iki doktor yapmak garantili oluyor ayın 16 sında 2. Randevumuza gidicez alaaddin beye