Ayseunal_ Selenngrr ben evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım darısı tüm isteyenlere ilk öğrendiğim de de hemen dua ettik isteyen herkese versin bu mutluluğu yaşatsın diye insaallah sende tadarsın 🤲🏻👪❤️
diamond2635 Bahar2622 ben dün çatlatma iğnesi oldum.2 adet 22 mm yumurtam vardı sağ ve sol yumurtalıkta.Adetime 14 gün var hayırlısı.İlk gebeliğim moldü 16. Haftada sezeryanla aldılar.üzerinden 1,5 yıl geçti 8 aydır deniyoruz 😔
Bahar2622 Piremses0 sabırsızlıkla sonucları bekliyoruz inşallah inşallah hamileyizdir🥰 kaç gün kaldi regl olmamaya
Bahar2622 Gzmprin benimkide yükselmiş 44tu 23 e düştü stres yapma dedi doktorum tedavi uygulamadi senin kacti
Gzmprin Bahar2622 Benimde 48 di sadece 2 tanecik ilaçla 0.8 e düşmüştü o ay zaten hamile kalmışım.Aklına getirme hiç ben o ay demiştim bu ayda olmıycak 2 tane ilaç ne yapabilir demiştim ve o 2 tanecik ilaç işe yaramıştı
Sabihanur1 Mavipembe açıkcası bende aşırı sinir oluyor ve ordan anladım halsizlik ve göğüslerden canm çok sağol inş vardır gebelik
gmzns Hermes ben balıkesirin paşalanı mahallesinde oturuyordum eşimin işi nedeniyle sındırgıdayız siz
gmzns Seda5561 canım ilk öğrendiğimde gittim o zaman görünmedi 1 hafta sonra değerlerim 2300 ün üstüne çıktığında gittim keseyi görüdk 10 gün sonrada kalp atışını duymak için gidicez