Bahar2622 Bahar2541 merhaba adaşım 😊 umarım regl olmazsın bu ay isteyen herkes hamile kalır, regline kac gun var. Bende herşeye ağlıyorum 🤭
Bahar2622 Zehra1907 asla böyle söyleyip kendini üzme 😘😘 hepimiz elbet birgun anne olucaz. Hem zorlaştırıp bekletiyorsa rabbim güzelleştiriyor derler. Yıllar sonra evlatlarini kucağına alanlar var hiç merak etme üzülme. Insallah çifter çifter kucağına alırsın
Lalihhhh Hermes mide bulantısı hemen olmuyor her insanda , midem bulanmiyor diye düşünüp üzülmeyin. Benim hamileligimj öğreneceğim haftada canım birşeyler çekmişti kasık ağrım vardı test yaptım çıktı yani her insanda aynı belirtiler olmuyor.
Bahar2622 Ozzzzz_ dunkun den daha silik olmuş canım ya niye böyle oldu ki bence sen bir kan verip baktır
Feyy Ozzzzz_ merhaba kaset testler yerine mümkünse erken gebelik testi deneyin benim de ilk testim silik çizgili sonraki iki testim negatif çıkmıştı adetim geçince ancak pozitif görünmüştü Ama erken gebelik testinin üçü de giderek belirginleşen şekilde pozitifti bunlarda tam belli olması için adetin geçmesi gerekiyor sanırım
Bahar2622 Aslihan2 hala erken bence ben pazar günü yapicam, daha zamanimiz var umarım güzel haberler alacağız 🥰🥰
GovherSulayman Bahar2622 ayin 21-22 si bu gun de yapdim gitdikce netlesiyo cizgi 2 gun kaldi regl gunume .Gogusler asiri hassaslasir agirlasiyo..
Bahar2622 GovherSulayman gözünüz aydın tebrik ederim 😇 benim 24-25 i ovülasyon 26si çatlama ne zman çıkar acaba 🙁
GovherSulayman Ozzzzz_ o testden canim belde de oyle oluyodu o testleri coou bozuk.Lady moon test al en iyisi o
GovherSulayman Bahar2622 tesekkur ederim canim darisi basina❤️❤️❤️ Testlerde fark var en iyisi uzun olan testler bir az pahali amma digerleri ya calismiyo ya cok gec sonuc veriyo