ozum06 Kbrasya allah buyuk canim bazi durumlarda rabbime yonelmek lazm suan vermiyorsa bi hikmet vardir buna inaniyorum ben benm tanidigmda tup bebek oldu yakin zamanda hacettepede valla hakkinda hayirlisi olsun bi mujdeni burdan yaz sevinirim
Bahar2622 ayse_seker dun yaptığım test negatif çıktı ama çok erken yapmıştım reglime 5 gun kadar var , sabredebilirsem pazar günü yeniden test yapicam 😊
Bahar2622 Hermes pahalıymış ama testler farkli ben kaset test olarak gittigidiyor dan 40 liraya 20 ovülasyon 4 gebelik testi almıştım kargoda dahildi
Hermes Bahar2622 baya uyguna almışsın burayı da arkadaşım tavsiye etti sayfayı destek alabilmek icin ordan test almak gerekiyormuş bende mecburen almak durumunda kaldım
Bahar2622 sutlaacc ben hamileyken 4 gun kala çıkmamıştı bozma moralini 2 gun kala yeniden test yap bakalim inşallah vardır 😘
Bahar2622 Funda_sahin19 bazen anlamıyor doktorlar insanin halinden. Geçmişten gelen bir endisen var seninde haklisin tedirgin olmakta 😘 bakma sen kimseye gözün aydın tebrik ederim ☺
Funda_sahin19 Bahar2622 teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın içindede sizlerin ve benim 🤲🏻🧡
Bahar2622 EmineDD adet gunu çıkan sonuca inanırım eger o zamanda negatifi görürsem umutlar birdahaki aya kalir.😔
Durucukkkk Nilelmaz bizde bıktık valla. Bı yeri düzeltiyoruz bı yer patlak veriyor. Aşılamaya başladım bu ay . Morfoloji 0. Nasi. Olcak bilmiyorum. Tutmazsa iyi bir üroloji doktoruna gidicez artık .
Bahar2622 Hermes burda kocaman bir aileyiz bidahaki aya umarım gerek kalmaz ovülasyona ama gerek kalırsa forumdaki herkes yardımcı oluyor bende yardımcı olurum bosyere fazla para verme derim🥰
Ozzzzz_ Kızlar benim 2 gün önce test yapmıştım atmıştım buraya çizgi çıkmıştı bugün yine yaptım hiç silik çizg bile çıkmadı neden acaba 😞 hamile değilim sanırım
Bahar2541 Bahar2622 merhaba canım bende bu ay bekliyorum inşallah hamile kalırım şuan iki damla kan gelmiş ama kan gibi değil kahve rengi gibi rangi inşallah yarına kadar beklicem olmazsam test yapıcam☺️
Bahar2622 Bahar2541 merhaba adaşım 😊 umarım regl olmazsın bu ay isteyen herkes hamile kalır, regline kac gun var. Bende herşeye ağlıyorum 🤭
Ozzzzz_ Bahar2622 benim 2 gün önce test yapmıştım atmıştım buraya çizgi çıkmıştı bugün yine yaptım hiç silik çizg bile çıkmadı neden acaba 😞 hamile değilim sanırım