Ylzsvnk Bahar2622 yok canım Kasım 3-4-5 yumurtlama çatlama Kasım 7-8 her halde adet 5-6 gün geçti yaptırdım şimdi tam 10 gün oldu hala olmadim
Bahar2622 Mirayy12345 yaa hic üzülme umutlarımız diğer aya inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın ❤
esrmrm Bahar2622 Canım benim regl tarihine birgün kaldı yaptım çok silik çift çizgi çıktı dilerim inşallah burda bulunan tüm arkadaşlarda hayırlısı ile evlat sahibi olur inşallah 🤲🏻😊
Bahar2622 esrmrm gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💐💐💐 bizde bekliyoruz bakalım az kaldı regl gününe 😊
esrmrm Bahar2622 yok canım hiç yapmadım Ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım sonra bu ay deneme yaptık tutunmuş pazartesi kan tahlili yaptıracağım inşallah bu sefer normal bir gebelik olur
Bahar2622 Kızlar emin olamıyorum yumurtlamam 24-25 inde olmuştu pazar 12. Gun diye saydım eğer gebelik varsa pazar günü yapacağım testte çıkar mı sizce?
Zezeeeyyldrm Bahar2622 vlla suan benimde adetime 3 gun kaldi esim sabah gitmis heyecanli bi halde test almis cesaret edemiyorum yapmaya negatifi gorurum diye adetim gecikirse yapcam kendimi tutmaliyim. Senle gunlerimiz ayniydi sanirim
Fv3 Bahar2622 ben de pazar günü düşünüyordum ama boşu boşuna üzülmek yerine reglimi bekleyeceğim çarşambaya kadar gelmezse çarşamba günü test yapacağım hiçbir belirti olmadan pazar günü test yaparsam boşu boşuna stres yapmış olacağım iyi kötü akışına bırakmak gerekiyor galiba ilk gebeliğim düşük olmuştu o zaman da adetim 1 hafta geçti öyle öğrenmiştim
Brcccc Bahar2622 merhaba ; Testini ayın 7 sinde yap kesin sonuç alırsın sabah kalkar kalkmaz.Ben daha reglime 4 gün varken kan sonucuyla öğrendim ilk istemede Rabbim nasip etti.Sabır bu yolda kesinlikle en güzel yardımcı insana ve bunun yanında tabiki stresten uzak bir ruh hali inanın Allah ’a bırakınca herşey çok güzel oluyor .Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin mucizevi ve bu mükemmel duyguyu.Dualarım sizlerle🙏💜
Bahar2622 Zezeeeyyldrm benim 4-5 günüm kaldı dun test yaptim negatif çıktı. Erken yaptım biraz simdi pazara kadar bekliyim diyorum. Hamileyken 3 gun kala çıkmıştı ama cok kafam karıştı hesap yapmaktan 🥴. Sende sabah dene istersen
Zezeeeyyldrm Bahar2622 benmde ilk hamileligimde 4 gun kala ogrenmistim tabi kurtajla sonuclandi ama bunda insan negatifi gormekten korkuyor bugun baya bel agrim kasik agrim var hala devam ediyor bakalim insallah guzel haberler aliriz umudumuzu yitirmek yok😊
Bahar2622 Zezeeeyyldrm negatif görmekte üzüyor. Benimde belirtilerim var ama artık psikolojik oldu her ay biseyler hissediyorum
Bahar2622 Fv3 akışına bıraksak daha iyi ama pazara kadar anca beklerim çıkmazsa 2 gun sonra son kez yeniden test yaparım 🤷♀️
Ozzzzz_ kızlar Üsttekini dün yapmıştım alttakini bugün , üstteki kurudukça daha belirgin oldu tabi. Sizde hamilelik var mı kimyasal gebelik mi nedir 😞 öyle yada böyle adet tarihimi beklicem ama motive olmak adına buraya yazıyorum. Adetime 4 gün var daha
Zezeeeyyldrm Ozzzzz_ sıkma canini insalalh guzel haberler alirisin bi bekle stres yapma az kaldi adetine
Bahar2622 Ozzzzz_ alabilirsen erken gebelik testi yap yada kan ver alltaki biraz dağılmış gibi, umarım bebeğin seninledir
gmzns Ozzzzz_ adetin geciksin ondan sonra yap sonra acile gidip beta hcg tahlil yaptırmak istiyorum de sonucunu paylaş burda yorumlarız sonra hamileysen randevu alırsın 😍
Teacherr Ozzzzz_ canım ben test yaptığımda aynı böyle silik çıkmıştı hem de çöpe atacakken farkettim testi ikinci çizgiyi. Aynı gece kan vermeye gittim ve üç haftalık hamile olduğumu öğrendim. Bence beklemeden bir kan tahlili vermelisin 🥰
Pelin000 Bugun adet olmam gerekiyor dun baya halsizdim bugun birseyim yok az bi adet agrisi var bakalim
Feyy Ozzzzz_ merhaba kaset testler yerine mümkünse erken gebelik testi deneyin benim de ilk testim silik çizgili sonraki iki testim negatif çıkmıştı adetim geçince ancak pozitif görünmüştü Ama erken gebelik testinin üçü de giderek belirginleşen şekilde pozitifti bunlarda tam belli olması için adetin geçmesi gerekiyor sanırım