Seraybas Hermes cikmaz canim ben adetime 5 gun kala yaptim cikmadi bugun adet olmam gerekiyordu yaptim cikti
Bahar2622 Mirayy12345 12. Gun erken bir süre aslında belki çıkar belki çıkmaz dediğimiz bir zaman ve senin adetin geçti sandığım için gun içinde test yapsanda çıkar demiştik. 12. Gune göre sabah ilk idrarla yapman gerekirdi. Gun içinde çıkması daha zor. Yani umudunu kaybetme lütfen
Mirayy12345 Bahar2622 Ewet geçti adetim doğru ama bu ay ovulasyon biraz geç oldu bakalım biraz daha geçsin olmazsa kan vericem kan testiyle tam net öğrenirim
Bahar2622 Gulyigit kan testinde çıkmasi gerekirdi gec döllenme olmadiysa 😔Benimde yeni yeni kasık agrım başladı 6 günüm var
Bahar2622 Deryagnc oo belirtilerim cok😁 psikolojikte olabilir ama bak söyle duygusallığım var, kasık agrım, koku hassasiyeti,göğüs hassasiyeti var şimdide uykum geliyor 🤣
Bahar2622 Sabihanur1 bende ağustosta olmuştum. Insallah bu ay güzel haberler alırız 😘 ben yarın test yapicam 10. Gunn
Sabihanur1 Bahar2622 Bahar2622 ah canım inşallah insan kayıp yaşayınca birdaha hemen olsun istiyor hamileliğim devam etseydi saun 5 aylık olcaktı😔kürtajdan sonrada 2 ay denemedik bu ay inşallah olur güzel haberler alırsın sende🥰
Bahar2622 Hermes ben yarın yapicam benimde 8i regl günüm ☺ negatif cikacak cok erken yapıyorum ama belkide pozitif olur🤗
Hermes Bahar2622 yaa hadi hayırlısı koku hassasiyetin varsa pozitif olabilir bende o yok henüz mide bulantısı yaşamıyorum ondan çok ümitli değilim 😔 ama senin pozitif çıkarsa senin adına çok mutlu olurum Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏
Birbensu Bahar2622 ben senın hamıle oldugunu dusunuyorum nedense ıcıme doguyor 😍❤insallh hamıleyızdır hep birlıkte
Lalihhhh Hermes mide bulantısı hemen olmuyor her insanda , midem bulanmiyor diye düşünüp üzülmeyin. Benim hamileligimj öğreneceğim haftada canım birşeyler çekmişti kasık ağrım vardı test yaptım çıktı yani her insanda aynı belirtiler olmuyor.
Serzan Bahar2622 Bahar2622 bende 3 aylık hamileyim RABBİM sizede nasip etsin inşallah benim ağrılarım aynı regl ağrıları gibiydi ama korkuyodum test yapmaya üzülecem diye stres yapmayın gerçekten ben bu ay stresi tamamen bıraktım hiç aklıma getirmemeye çalıştım inşallah sizinde bu ay müjdeşi haberlerinizi alırız 😊
Goknurpinar Serzan acaba sizde yumurtlama dönemi 3-4 gün geçtikten sonra adet olucakmış gibi ağrılarınız oldu mu aşırı ağrım ve sol bacak krampım ve uyusmalarim varda