Seraybas Bugün adetimin ilk gunu olmasi gerekiyordu test yaptim pozitiff cokkk mutluyum 5aydir deniyorduk olmuyordu rabbim isteyen herkeze versin
Gulyigit Seraybas belirtileriniz neydi benim kasık ağrım çok vardı son 3 gündür yok adetime 8 gün var
Sabihanur1 Bahar2622 benimde 1 haftam var 3 ay önce kürtaj oldum çok istiyorum yeniden çok metak ediyorum ovulasyondan 8 gün geçti daha her an test yapmak istiyorum 😡😡😃
Bahar2622 Sabihanur1 bende ağustosta olmuştum. Insallah bu ay güzel haberler alırız 😘 ben yarın test yapicam 10. Gunn
Bahar2622 Zehra1907 kaset test yapmaya niyetlenmiştim ama erken gebelik testi aldim az önce, sabah erken gebelik testi yaparım ☺
cnn34 DefneninAnnesi1894 38 olan değer 5 günde 111 e çıkmış iyimi doktor bi sorun yok 2 haftalık dedi ama ultrasonla bakılmadı
Mihricanhepasar Melos580 canım benim de 4 aralık, kasık ve bel ağrım var göğüslerim dokununca bile acıyor inşallah hepimizin duaları kabul olur❤️ umarım güzel haberler alırız ☺️
Melos580 Mihricanhepasar şuan bende öyleyim kasiklarimda ağrı sanki adet olacak gibi ama yok insaALLAH hamileyizdir 🕊
Mihricanhepasar Sabihanur1 hayır yapmadım daha önce de oldu böyle sonucunda hep adet oldum, korkuyorum yine öyle olmasından 😔
Mila_su Seda5561 Amin cnm amin Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah çok çektik Rabbim mükafatını versin inşallah 🙏🏻
Bahar2622 Hermes ben yarın yapicam benimde 8i regl günüm ☺ negatif cikacak cok erken yapıyorum ama belkide pozitif olur🤗