Deryagnc Bahar2622 benim tam olarak belirttim yok göğüs ağrısı baş ağrısı çok fazla ilki düşük olduğu için biraz beklemek istedim ben ama sen yap inşallah vardır ❤️
Goknurpinar Bahar2622 benim 12 gün var ama aşırı kasık ağrım var adet olucakmışım gibi ayni bir kimyasal gebelik geçirdim yaklaşık 16-17 gün önce inşallah bu sefer olur
Goknurpinar Serzan acaba sizde yumurtlama dönemi 3-4 gün geçtikten sonra adet olucakmış gibi ağrılarınız oldu mu aşırı ağrım ve sol bacak krampım ve uyusmalarim varda
Serzan Goknurpinar benimde aynen sol bacakta ağrı kramplarım vardı böyle adet sancısı gibi gögüslerim cok ağrıyodu benim öyleydi cok şükür bebegimizin müjdesini aldıkALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEN COK DUA EDİYORUM 😊
HaticeUmut Bahar2622 bugün malesef gidemedim doktora. Birdahaki haftaya gideceğiz inşallah hayırlı haberler alırız tabi . Allah herkeze nasip etsin evlat.
Zezeeeyyldrm Bahar2622 bnde senle ayni gun adet olmamam gereken gun 😊 iki gundur sık idrarar cikma bel ve kasik agrim var bilemiyorum belirtimi degil mi😊
[silindi] Bahar2622 ! Bahar2622 elimde önceden kalan böyle bir test var adetime de 3 gün kaldı bu erken gebelik testi mi değil mi bunu yapsam doğru sonuç alabilir miyim https://imgyukle.com/i/YPfrFN
Zezeeeyyldrm HaticeUmut karbonat nasil oluyor Gecenbiri yazmisti ben yaptim kocamada denetim ondada kopurdu falan o tarz mi😊
Mirayy12345 Bahar2622 Ewet geçti adetim doğru ama bu ay ovulasyon biraz geç oldu bakalım biraz daha geçsin olmazsa kan vericem kan testiyle tam net öğrenirim
HaticeUmut Bahar2622 ben ilkten o şekilde yaptım doğru da cıktı güvenmemiştim ama test te de pozitif çıkınca doğruymuş dedim