EmineDD Bahar2622 Aynen daha 9 gün var ama ben 7 gün kala test yapmaya başlarkm kesin tutamıyorum kendimi 😂
Bahar2622 hatice_eymen_zehra0042 olur neden olmasın inşallah bu ay olur☺ bence sen yinede kimseyle kavga etme boşver 😀
Bahar2622 EmineDD benimde sınırım 6 😀 ama 3 gun kaladan önce çıkmıyor. Oda hayali bir çizgi varla yok arası. En guzeli Ovülasyondan sonra 12. Gun o kesin oluyor ama nasil beklicez ki😀
Mucizem11 Bahar2622 yumurtlamayı adetin kacıncı günü gördünüz peki? Birde değerlendirmeyi 3 gün mü yaptınız adete kadar gün aşırı yapılmalı mı? 😊
Bahar2622 Mucizem11 adet gününü 1 sayarsam 14. Gun yumurtlamayi gördüm döngum 28 gün. 2 gün değerlendirebildim ama 3 olsa daha garanti olurdu. Bence takip edip ovülasyon günlerini degerlendirmek daha mantıklı olur, yada ovulasyon haftası gün aşırı olabilir
EmineDD Bahar2622 erken gebelik iyisini alıp ben kimyasalı 6 gün önce öğrenmiştim paraları teste harcıyorum normal dandik testlerde değer düşük olunca cıkmıto ilk baktırdığımda testte silik çizgi çıktı değer 13.6ydı düşün o değeri çıkartmıştı
Teacherr Bahar2622 ben adetten beş gün önce test yapmıştım silik bir şekilde çıkmıştı ikinci çizgi. Aynı gece doktora gittim kan tahlili yaptırdım. 2-3 haftalık hamilesin demişti. Yoğun kasık ağrılarım vardı ama daha ilk ay olduğu için ben ihtimal bile vermemiştim olduğuna. Bu ağrılae üzerine test yapmıştım sürpriz oldu. İnşallah siz de hayırlı haberler alırsınız en kısa zamanda 🥰
Saliha6018 Bahar2622 adetime 4 gün kala evde test yaptım silik çıktı 2 gün kala kan verdim gebe olduğumu öğrendim ama adet günümden 15 öncesine kadar ağrılarım başlamıştı hemde çok şiddetli kesin adet olurum diyordum öyle bir ağrıydı göğüs hassasiyeti falan şişkinlik oldu şuan adetimin üzerinden 3 gün geçti ağrılarım devam ediyor normal dediler inşallah sizde de vardır🙏
hatice_eymen_zehra0042 Bahar2622 çok özür dilerim Bi sakıncası yoksa adetten kaçgün sonra ilişkiye girin diyorkr bilmiyorum kimi adett bittikten sonra 16 17 kimi yıkandıkdan iki hafta sonra 13 14 15 diyor
Bahar2622 hatice_eymen_zehra0042 döngü tarihin duzenliyse beklenen adetten 14 gun öncesi ortalama yumurtlama tarihin oluyor ona yakin tarihleri degerlendirmelisin.
EmineDD Bahar2622 ben bir hafta değerlendirdim 14ten önce başladım halada değerlendirmeye devam ederim heralde geç döllenme olabiliyor çünkü geç yumurtluyoruz ☺️
Bahar2622 EmineDD hangi marka testti bende geçen ay iki farklı marka aldim birinde gölge gibi kuruma çizgisi çıktı boşuna umutlandirdi beni😒
EmineDD Bahar2622 hayır onu henuz daha denemedim canım predictor early gebelik gebelik testi kullanıyorum buna benzeyen ismi çok benzer bir tane daha var onunla karıştırma