EmineDD Bahar2622 yatarken kaşkarken filan oluyor o ağrı hepimizde aynı sanırım 🤐 hadi inşallah hamileyizdir ya
Smk Bahar2622 değerlendiriyorum canım zaten ovülasyon testinde yumurtlamam pikti dün ama bu karın agrısı kasık agrısı ben boyle bişey yasamadım
Bahar2622 giresun yaa inşallah olmazsın, regl olacakmış gibi ağrısı olup hamile olduğunu öğrenen çok var 🤭
EmineDD Bahar2622 herkes öyle diyo yerleşme ağrısı diyolar hafif kahverengi nokta nokta akıntım olmuş onada yerleşme kanaması diyolar ama bakalım 🙇🏼♀️🤦🏼♀️
Smk Bahar2622 bilmem belkide bu ay cok garip seyler oluyor karnımda gerginlik agrı çekilme bilmiyorum piskolojik mi onuda bilmiyorum
Bahar2622 Berfin2121 teşekkür ederim umarım güzel haberler bekleyen herkes bu ay guzel haberlerini alır 🥰
hatice_eymen_zehra0042 Bahar2622 12 gün var böyle herkesle bol bol kvga etmek istiyorum böyle dosyasıya bgrmk istiyorum 🤣 çok istiyorum ama olmyck gibi duruyor içim 🤷♀️ nasip
Bahar2622 hatice_eymen_zehra0042 olur neden olmasın inşallah bu ay olur☺ bence sen yinede kimseyle kavga etme boşver 😀