Smk Burcu-2910 yani bu ay vücudum cok baska umutluyum ama umutlarım suya düşüyor ondan istemiyorm cok umutlanmak.Suan regli olacam gibi tüm belirtiler umarım bebektir🙏❤️
Merveeee45 Bahar2622 11 gün kaldı ama ben bu ay iğne de oldum inşallah baya yüksek dedi doktorum heyecanla bekliyorum olmamayıııı 🥳🥳🥳🥳
Fatma_srbn Kızlar takıntı yapmayın önce rabbimin iradesi sonra kafadan silince mucizeler oluyor genelde 🌸
Denizesin Fatma_srbn bu ay tamamen bıraktık artık düşünmüyorum ovulasyonda yapmicam. Bakalım nasıl olucak 2 ,3 ay da bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum
Bahar2622 yuksell07 regl olasıya kadar umut var belki geç döllenme olmuştur hem bazi markalar regl geçmeden çıkarmıyor
sevde-29 Ozzzzz_ bnmde hep düzensizdi fakat 3 cocuk dgurdum ve 4cüye hamileyim bgun 33+1 günluk oldum onla alakası yok
Mugesahra33 Mimozaa00 aynı adet sancısı gbı oluyor ztn,ben adet olucagım gece okadar sıddetlı bır agrı yasamıstım kı ,ped bıle takmıstım,bu ayda olmadı dıye🤪 ama 5gun bekledıgm halde gelmemstı,hala unutmam 🙂darısı inşallah başınıza🤲🏻
Kbra55 Mimozaa00 Benim adetim 8 gün gecikti her gün ağrım var ha oldum ha olcam diyodum ilk zamanlar aynı adet belirtileri oluyor 🤗
Alismomi 4 günüm var ama sanki enfeksiyon ve gibi kasık ağrılarım var onun sışında bir belirtim yok🤷🏼♀️ 3 yıl olcak bekliyorum umarım güzel haberi alırım☹️
Bahar2622 Alismomi hiç belli olmaz inşallah güzel haberler alırsın 🥰hic belirtisi olmadan hamile olanda var
emretuba Alismomi şu an test yapsanız çıkar adetten 5-6 gün önce belli oluyor erken gebelik testi ile:)
Zerrin_ Bahar2622 Benimde 3 günüm kaldı ve adete yönelik hicbir belirtin yok merakla bekliyorum hayırlısı 🙃
Ozgeklcsln Günaydın arkadaşlar ben evliliğimin ilk gününden beri çocuk istyrdum ve 8. Ayımda instagramda C-Life diye bi macun var onunla hamile kaldım. Adetim ile birlikte başladım sadece 9 gün kullandım ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Tabi benmle birlkte kullanan iki arkdaşm vardı onlarda etki etmedi yinede tercih sizin denemekten zarar gelmez. Şuan 35 haftalığım çok şükür bugünüme. Belki zaten hamile kalacaktm bilmyrm ama ben çok strees yapıodm oldumu olmadımı diye . Clife iyiki kullanmışım tavsiye ederim
snnur97 Ozgeklcsln merhaba bende naturellen macunu kullandım bu ay ovulasyon testıyle beraber bır hafta fln kullndm bnde ınşallah bnde de olumlu olmuştur❤️
Ozgeklcsln Bu arada macunu kullandığım ay adetime 5 gün vardı test yaptım pozitif çıkmıştı ertesi gün kan verdim beta-hcg değerim 32 olmuştu. İki haftalık gebe olduğumu öğrenmştim 🥰
Fatma7666 EmineDD bende de bu sabah gerginlik vardı ve aşırı miğdem bulanıyor başım ağrıyor birde gaz 🤭😥