Bahar2622 EmineDD psikoloji herşey ya inan benim hamile olmadigim ay tüm belirtilerim vardi midem bulaniyo basim dönüyo surekli tuvalete gidiyorum sonra regl oldum 😀
Zehra1907 Bi tanıdık söylemişti ya samed söyleyin sürekli diye inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Smk Bahar2622 bende ondan desim ama buladar önceden baslayan bir agrı ve bu kadar siddetli ilk defa yasadm ve işl defa gogus sızlaması yasadm reglüden bukadar önce
Smk EmineDD daha var 13 gün ama düzensiz oluyorum ben ondan emin degilim.Hep gecikirim gecen ay 10 gün erken oldum gebelik beklerken şimdide oyle olucam diye cok korkuyorum
EmineDD Bahar2622 test yapıp böyle o koyu iki çizgiyi görüp burda paylaşmak için gün sayıyorum rabbimm herkese sağlıklı bebiş nasip etsinnn
EmineDD minikmucizemmmmmm gayet normal doktorlar bile 1 seneye kadar süre veriyorlar yobazlık yapmasınlar öyle söyle onlara uyuz oluyorum şöyle baskılara hayırlısı neyse onu versin rabbim sağlıklı olsunlar önce
minikmucizemmmmmm EmineDD Eşim en son sert şekilde uyarmıştıda sustular😂 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin herkese tek umut Allahtan
Ozllem22 EmineDD çok kasıklarım ağrıyor sırtım ağrıyor sanki adet olucak gibi bu günde su gibi akıntı geldi.Kendi doktorumda randevu yok devlet hastanesinede gidemiyorum kronik hastalığım olduğum için@Ozllem22#11741119
giresun Bahar2622 son 1 hafta kaldi karnim agrimaya basladi yine adet olacagim sanirim hep boyle agri oldugunda adet oluyorum
Bahar2622 giresun yaa inşallah olmazsın, regl olacakmış gibi ağrısı olup hamile olduğunu öğrenen çok var 🤭
Bahar2622 EmineDD ay inşallah hamilesindir🥰 bende kasık ağrısı keskin bıçak saplanır gibi ve saniyelik oluyodu, mesela yataktan kalkarken sanki cız ediyodu
Bahar2622 ElaNur01 benim şuan kasık agrim yok ama bak bir saniyelik ağrı oluyodu bıçak saplanır gibi bide ara ara kasığımda baskı hissediyordum sanki üzerinde bir ağırlık var veya biri bastırıyor gibi
EmineDD Bahar2622 yatarken kaşkarken filan oluyor o ağrı hepimizde aynı sanırım 🤐 hadi inşallah hamileyizdir ya
Bahar2622 minikmucizemmmmmm hic kafana takma daha yeni evlisin kimsenin sözüne kulak asma birkac aya guzel haberler alırsın eminim❤