Suna11 bu yaz mevsiminde denemeye başladık belirtiler var di ama tasiniyordum çok ağır kaldırdım.yolculuklar üst üste geldi benim. Eşimle ikimiz evde montaj di yerleştirmeyi derken adet im e yaki n bi kanama oldu ama 22 gün sürdü.sandim ki adet oluyorum ama değilmiş doktor gebelik testi için geç kaldin dedi.bana bi ilaç verdi astım da var bende .astım.ilaci ile birlikte alınmaya gelmiyormuş.kanamadan oluyodum belimi de agrtimisim nerdeyse o kanamayla birlikte 1 buçuk ay yuruyemedim. Ilk defa boyle oldu suan 2 bucuk yillik evliym. Artık fazla ayakta da kalamıyorum.bi yandan ağır egzersiz olmamak kaydıyla yürüyorum ip atlıyorum kilo vermeye çalışıyorum. Çocuk olur diye çok yedik içtik şiştik iyice. Ama yazın yaşadığım.seyi unutmam.cocuk deniyorsan nasıl.desem kahvaltı yap.uzan .yemek mi.yapacaksin sandalye de otur oylr masa da dograa falan tencereye köy otur yada uzan dikkat et.hic ağır kaldırma inan ki hafife almaya gelmiyor .dokror ya dis gebelikti yada gebe kalmistin agir kaldirdim duyorsun rahim alcalmis olabilir hrsey olabilir ki tutmamis dedi cok da ilgilenmedi devlet hastanesi astimli dedigim.halde yazilmicak ilaci yazdi ölüyodum kanamadan 22 ghn kanama gecirmek nedur su gibi geliyordu kanamam. visne curugu titriyordum baygınlık geciriiyodum en başta da kahverengi pihtilar geldi ilk defa oluyor bu.simdi olsun diye yatıyorum.insallah bi sorun yoktur da doktor yoluna düşmeden bebeğimiz olur. Gidersem de özel e gidecem işte şimdilik kendimiz deniyoruz doktor 3 ay korun dedi.ama zor olan ne biliyomusun.hamile misin bilemiyosun değil misin emin olamiyosun korunmadigin ay bi kamama.geciriyosun çeşitli rüyalar görüyosun bi bebek kayıp gidiyor elinden. Öyle visi geldi geçti inşallah yer ay bu ay olsun diyorum.isnalalh sende bende yaki n zamanda hamile kalabiliriz. Beklemek uzuyor ama sabır da tükeniyor.allahim utandirmasin hiç bi kadını en çok kendine karşı.