Suna11 evlendikten 6 ay sonra başladım korunmamaya ve folik asite 6 ay kullandım.klomenle birlikte bıraktım . Sonra kendi haline kilo da almıştım bayağı . Doktora gorunuyordum yumurtlama.dongusu takibi icin kontrollu olsun istiyodum astımım cok agir seyrediyor benim..yumurtam hep vardı en az 3 tane 5 tane ama eşim.sigara 4 paket iciyodu o zaman günlük görevleri yoğun geçiyordu sonra bi suriye görevi oldu 6 ay o sure zarfinda da tekrar basladim folidoce kullandim 6 ay iste.geldi korunmadik bi 3 buçuk hafta sonra kanama başladı 22 gün sürdü ağrı ateş titreme vişne çürüğü aygin baygın gecti .bulundugumuz yerde özel yok yaz in çok nemli ve sıcak ti devlete gittim yaki n di hastane.o da kanama bitince işte hap verdi kullandım 3 ay korun dedi 2 ay korunduk eylül ayından beri tekrar deniyoruz . Ama su an folik asit almıyorum kilo alıyorum.onu alrken ama aklımda mecbur alicam aralıkta adet görürsem.bunun yerine meyve pekmez kuruyemiş ve avokado tuketiyorum. Yürüyüş yapıyorum ayaklandigimdan bu yana .taşınırken diski çok zorlamışım kanama yuruyememe üst üste gelmişti. .kısaca anlattım 2 buçuk yıllık süreci. Alkol sigara vs kullanmıyorum eşime de 4 paketten bi pakete dusurtturdum 2 güne 1 paket. Biraz deneriz olmazsa eşimi n de görünmesini istiyorum.astimim.var tamam ovulasyon donemim heo oluyor kit le takip ediyorum oluyor deniyoruz olmuyor.insallah esimde bi sıkıntı yoktur.inan kadın da sıkıntı olurs çözümü daha kolaymış.tuo bebek yaptıran bi arkadaşımdan biliyorum çok genç ler kocasinda sorun olduğu için olmuyomus.erkek tedavi etmek daha zor dedi bana 5 senedir ygrasiyor artık hamile.tup bebekle o da. Iyik i tuo bebek bu tedaviler var.insallah o şey e kalmadan anne olabilirim