Zezeeeyyldrm Hanımlar merhabalar geçen aydan ümitliydim olmadı bu ay benim gibi gebelik bekleyenler buraya inşallah benim gibi isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. Adet tarihleriniz kac aralık ?
Piremses0 Zezeeeyyldrm 10 kasım canım dün övülasyon testi yaptım koyu bi şekilde çıktı bu günleri değerlendiriyoruz hayırlısı 🙏🏻🥰🥰😆
Betulmtn Zezeeeyyldrm beeen 🤗 son adet tarihim 2 Kasım. Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah bu ay sağlıklı Bi şekilde hamile kalırım 🤲
Dadas Zezeeeyyldrm her ay yeni bir umut inşallah rabbim biz bekleyenlere de nasip eder🤲❤️ soğan suyu içiyorum bakalım ne olur ❤️
Meriyyyy Betulmtn Betulmtn Aynen bende 2 kasımda yumurtlama günümdü. Kimyasal gebelik geçirdim😞.Bugün bitti sanırım adet tarihim. İnşallah atalık ayına umut🤲🏻
Zezeeeyyldrm Dadas insallah canim. Bakalim eger benimde bu ay olmazsa sogan suyuna baslicam rica etsem kisaca anlatirmisin ve korunmali iliski olmuyor degil mi içerken?
Dadas Zezeeeyyldrm biz korunmuyoruz canım korunmali mi onuda bilemiyorum ama😊 adetim baya dengesizlesti o yüzden tekrar içmeye başladım. Allah’ın mucizesi inşallah sana gerek kalmaz kalırsa da mucizeyi yaşarsın inşallah ❤️
Ozzzzz_ Herhangi bi belirti bişey varmı sizde kızlar? Benim adetime 9 gün var ara ara kaşıklarımda azcık sızı oluyor
Zezeeeyyldrm Ozzzzz_ bende hicbir belirti yok bende bi kac ay once kurtaj olmustum canim. Ilk hamileligimde zaten hamile oldugumu ogrenmeden burun kanamasi idrara cikma kabizllik gibi sorunlar olusmustu saniirm suan hicbiri yok
Merveeee45 Zezeeeyyldrm ben de 3 gün oldu çatlatma iğnemi olalı inşallah olur Aralık’ta gebelik allahım isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın 🙏🙏
Suna11 Zezeeeyyldrm Dün yumurtlama günümdü değerlendirdik ve değerlendirmeye devam edeceğiz 😊 adet tarihim 16 aralık daha çok var ama umutlu bir şekilde bekliyorum 😊
Nurunannesiii12 Suna11 catlamis olabilir demek ki oncrki gun ku degerler dusmus siliklesmis galiba.siliklik olana kadar denedik 7 kasım teglntarihim.insallah olur yaa🙏
Piremses0 Suna11 foto varsa at kuzum benim 2 gün üst üste aynı ton çıktı yarında yapıcam bakalım ne olcek görmüştün sen hatta benim postta😉
derindemir Zezeeeyyldrm son adet 10 kasım.inş aralıkta beklenen bir adet tarihim yok☺️hamilelik haberi almayı ve adet olmamayı diliyorum🤲🏻
melkaydnnn Bu ay Hsg cekildim ve prolaktin icin ilac kullandim 4 aralik gözukuyor ama 2 aralikta olabilir benim hep 1 hafta 6 gun 5 gun falan erken oluyor umarim bu ay bi mujde aliriz
Gulbeyaz90 melkaydnnn prolaktin ilaç kullanıyorsunuz peki kaç prolaktin işe yaradı mı bende ilaç alıcam doktor yüksek çıktı dedi? Yarın hgs günüm inşallah bende 2020 bitti 😀