Bizde 29 haftalığız 1030 kilodayız doktor iki hafta gelişim geride dedi 3 hafta boyunca her hafta kontrole gelmemi söyledi 32 haftaya kadar kontrol altında olacak dedi ve erken doğum olabileceğinide söyledi kalakaldım ne yapacağımı bilemedim nasıl bir hazırlık yapmam lazım bilmiyorum küvöz de kıyafet giydiriyorlar mı , sütüm hemen gelir mi , sezeryanle mi alıcaklar bebeğimi hiç birşey bilmiyorum 😔🤷♀️
32. Haftada gelen minik mucizem
Nsyaatls inşallah olmaz birsey bebeğe kilo aldıran besinler yiyin
sefaemine46 amin çok teşekkür ederim
Zeyno28 prematüre kıyafetleri giydirdim ben ilk hafta giymedi sonradan giydi inşallah yapmak zorunda kalmazsınız
Zeyno28 sezeruan olur büyük ihtimalle @
Bocekkkkkk 3 hafta gözlem altında olacağım duruma göre doktor bilgi vericek
Merveesila solunum cihazından 3. Gün çıkardı BNde anlamadım haftası küçük diyor
Zsnbr aslında solunum iyiyse kilosu ciğeri herşeyi tamamsa tutmasına gerek yok şu durumda ama doktor daha iyi bilir tabi ki
Merveesila anlamadm ki tek yaptığımız beslemek ddi ince bi boru var götürdüğüm sütü şırıngayla veriyor
Deletedmom27 kaç haftalıktı bebeğiniz doğum yaptığınız da ☺️
melme 33+2 de doğdu 27 haftaya uyumluydu 36 cm 960 gram
Bocekkkkkk ben ikiz kızlarımı 33+5 de doğum yaptım bugün dördüncü günleri kiloları ikinin üzerinde olan bebeklerim her geçen gün kilo kaybediyorlar 😔artık dayanamıyorum önce kilo kaybeder diyo oradakiler normal mi acaba?solunum sıkıntısı olduğu için küvezdeler inş bi an önce kavuşurum 🙏
Esrasssr maşallah kiloları iyiymiş ilk zamanlar kilo vermesi çok normal biliyorum çok zor ama üzme kendini bebeklerin için güçlü ol canım
Esrasssr merhaba bebeğiniz nasıl
Bocekkkkkk merhaba benimde bebeklerim yoğun bakımdakar 32+2 de doğdular 1850 1800 gr olarak size sorum eve geldiklerini nasıl oldu bakımları çok ilaçları varmıydı cvplarsanız çok sevinirim 😔
Senemada kusura bakmayın yeni görüyorum sadece d ve Demir takviyesi vardı şırınga ile besledim ben bir ay meme başım büyüktü tutamadı sonra emzirmeye başladım çok çabuk büyüyorlar ☺️
Senemada hayırlı olsun kiloları çok iyiyimiş maşallah ☺️ Korkma hiç annesi
Bocekkkkkk merhabalar hikâyenizi okumak şimdi nasip oldu ,rabbime şükürler olsun bebeğinizi kucağıniza almissnz. Bana yardımcı olursaniz çok sevinirim birkaç sorum olacaktı. Hikayemiz kısmen benziyor.Bende şuan araştırma hastanesine gidip geliyorum. Doğumum da orda olacak .Ilk deneyim olacağı için merak ve sorularim çok.Arastirma hastanesinde doğumdan sonra yanında refakatçi kalabiliyor mu