Aydan99 doğumdan önce 4 tane yaptılar işe yaradı sadece burundan destek aldı kısa süre . Sancımı diye nst ile bakılıyor ama bebek küçük diye hiç sancı görünmüyordu fakat ben ağrıdan 5 dakikada bir geliyordu uyuyamıyordum. Alttan bakılmıştı rahim ağzı açıklığı vardı sancıdan olmuş o yüzden erken Doğum oldu

Gamze1916 yarin doktora gidicem inwAllah biwey olmaz cok tewekkur ederim canim

Halidemat bende öyle oluyor agri oluyor sonra keciyor bacaklarada vuruyor acaba banadami sanci geliyor yarin doktora gidicem inwAllah biwey olmaz cok tewekkur ederim bebeginizi saglikla büyütün inwAllah 🙏🏻🙏🏻

Zsnbr aslında kilosu falan iyi doğmuş neden çıkarmadı doktor acaba ciğerleri gelişmiş mi peki hiç sordunuz mu

Bocekkkkkk ben de 30+1 hamileyim en son 1340 gram dedi doktor benim de erken doğum riskim var sürekli araştırıyorum 2 kilo aşağısında diye şu an korkuyorum en azından 33. Haftaya kadar 2 kiloyu geçer diye umuyorum progestan hap verdi doktor prematüre olmasından değil korkuyorum bir şey olmasından🥺

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Bizde 29 haftalığız 1030 kilodayız doktor iki hafta gelişim geride dedi 3 hafta boyunca her hafta kontrole gelmemi söyledi 32 haftaya kadar kontrol altında olacak dedi ve erken doğum olabileceğinide söyledi kalakaldım ne yapacağımı bilemedim nasıl bir hazırlık yapmam lazım bilmiyorum küvöz de kıyafet giydiriyorlar mı , sütüm hemen gelir mi , sezeryanle mi alıcaklar bebeğimi hiç birşey bilmiyorum 😔🤷‍♀️

Zeyno28 prematüre kıyafetleri giydirdim ben ilk hafta giymedi sonradan giydi inşallah yapmak zorunda kalmazsınız

Bocekkkkkk 3 hafta gözlem altında olacağım duruma göre doktor bilgi vericek

Zsnbr aslında solunum iyiyse kilosu ciğeri herşeyi tamamsa tutmasına gerek yok şu durumda ama doktor daha iyi bilir tabi ki

Merveesila anlamadm ki tek yaptığımız beslemek ddi ince bi boru var götürdüğüm sütü şırıngayla veriyor