bigunanneolucak Piremses0 yani şuan tek şeye güveniyorum cıkarsa cıkar. İlkinde göğüslerim ağrımıştı evet ama ikinci gebeliğimde gögüslerimde gram ağrı yoktu ve hiç beliritimde yoktu. Belki bu seferde öyle olmuştur bilemiyorum inşallah vardır🙏🏻
Piremses0 bigunanneolucak kuzum inşallah vardır ya ama bende hiç göğüs hasasiyet olmaz bunda yumurtlamadan 4 gün sonra başladı belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor daha bendede belli bişe yok bende bekliyorum ama test yapmadan bilemezsin ki sende
Piremses0 Smk birde bende hep Umut vardı çünkü önceki hamileliğimdeki belirtilen aynısı oldu adet öncesi belirtiler de var evet ama emin ol hamile isen ayırt edebiliyorsun ikisini
Smk Piremses0 valla bilmiyorm insan umut etmek istemiyorm bendede var ama ben piskolojik oldugunu düşünüyorm bakalım hayırlısı ama sen hep olumluydun zaten
Piremses0 Smk inş wardı canım ben ayırt ettim süt kesiği gibi akıntı dediklerini yaşadım postta bahsetmiştim hatta hissetim gittim baktım beyaz yoğun bi akıntı
bigunanneolucak Piremses0 eski postları okudum belirti olarak yazmışlar bilmiyorum ya etrafında böyle minik minik tomurcuklar var gibi.
Smk Piremses0 silik falan pazar günü bile erken normalde salı yapmam lazım bugunden yaparsan cok erken olur ondan pzar yaparım bi bakalım bukadar gögüs sancısı regli gibi ama bakalım