Piremses0 bigunanneolucak ama kızlar ben şuna katılmıyorum çok düşünmeyin olumsuz etkileniyor olmuyor şöyle böyle ne alaka ben ayın basından beri gün gün düşündüm araştırdım eğer kesinleşirse onla bi alakası olmadığını öğrenmiş olurum
Smk Piremses0 silik falan pazar günü bile erken normalde salı yapmam lazım bugunden yaparsan cok erken olur ondan pzar yaparım bi bakalım bukadar gögüs sancısı regli gibi ama bakalım
bigunanneolucak Piremses0 canım zaten eşin askerse sıkıntı olmaz inşallah vardır🥰 ben o kadar duygusalım ki sürekli ağlayasım geliyor
Piremses0 bigunanneolucak evet asker gelsin bakalım ama yoksa eğer negatif cevap almak istemiyorum ya neden ağlayasın geliyor
bigunanneolucak Piremses0 olmama ihtimali aklıma geliyor negatif olma ihtimali bilmiyorum ya dünden beri cok duygusalım ağlamak geliyor içimden..
Smk Piremses0 yok canım bugun test yine aynı cıkar bekleyebileceksen eger 2 gün bekle yine test yap ama kesinlessin istiyosan kan ver özele git devlet virüs falan sıkıntı almazlar falan.