Piremses0 Smk eşimi aradım geç gelecek canım sabahta test almaya gittim arabanın kenarını duvara sürttüm bugün bineceğimi sanmıyorum ya pazatrtesi yaparım herhalde
Smk Piremses0 kıyamam heyecandan😅 sağlıkocagı yokmu yakında yada bekle bidaha yaparsın bikaç gün sonra eşinede soyleme bence kesinlesmeden ama bence yuzde 80 var
Piremses0 Smk vala çizilen yeri sildim ama benimki görür neyse gördüğünde inş hamileyim derim yırtarım 😂
Smk Piremses0 suan heycandan deliriyosun demi😅 belki bidaha içemicem diye sigaranın dibine vurma sakın🤣
bigunanneolucak Piremses0 canım ben ovülasyon yaptımda yok koyulaşma hiç. Ben artık inandım yok galiba bebek
Hayal95 Piremses0 Daha yeni gördüm cnm Bi gölgelik gibi gördüm hadi hayırlısı cnm inşallah bebeğin seninledir😘
bigunanneolucak Piremses0 yani şuan tek şeye güveniyorum cıkarsa cıkar. İlkinde göğüslerim ağrımıştı evet ama ikinci gebeliğimde gögüslerimde gram ağrı yoktu ve hiç beliritimde yoktu. Belki bu seferde öyle olmuştur bilemiyorum inşallah vardır🙏🏻
Piremses0 Smk birde bende hep Umut vardı çünkü önceki hamileliğimdeki belirtilen aynısı oldu adet öncesi belirtiler de var evet ama emin ol hamile isen ayırt edebiliyorsun ikisini