Piremses0 Kızlarrrr belirtiler belirirleeeeerrrr neler varmı sizde ya bende gün yaklaştıkça kaybolıyor sanki 💃🏻😂😏
Piremses0 Ben şu bekleme işini sevmiyorum ya keske hemen öğrenebilsek de önümüze baksak varsa var yoksa yok negatifi görsem bu kadar zor geçmez herhalde beklemek beni yoruyor …🤭🌺
Smk Piremses0 o niye 1 ini alsın o farklı sen farklı o 27 sinde pik görmüş muhtemel catlaması 28 en gec 29
Piremses0 Smk beklerdim herhalde sizle anlaştık diye pazarı bekliyorum yoksa ayın 15 de yapacaktım ☺️😅
Smk Piremses0 senin günün ozaman cunku ondan yapıyosun :) bu arada @Hayal95 diğer postlarada soruyor:)
Piremses0 bigunanneolucak kuzum bel ağrısı var mı sende ya bende baş aşrısı var yemin ederim dün gece 11 de yattım sabah 5 di uyuyamadım ya böyle bişe yok ağladım yatakta uyuyamadıgım için uykum var ama bas ağrısından uyuyamadım 😏😏
Hayal95 Smk Amann yakalandım😂😂Kız valla çok yalnızım forumdakiler arkadaşım gibi yazınca rahatlıyorum inanın çevremdekilere anlatamıyorum buradakiler bana dah iyiler😍😘
bigunanneolucak Piremses0 yok tatlım bende baş ağrısı yok. Ama bel agrısı cok hafif var rahatsız etmıyor.
Smk Piremses0 kaçmaz..Ya çatlamadan sonra 14. gün yapmak gerek aslında ayın 15 indemi yapsam onu düşünüyorm