Piremses0 bigunanneolucak kuzum olmasa olmaz diğer aya artık bende herseye kendimi hazırlıktı tutuyorum
Smk bigunanneolucak benimde gögüslerim cok acıyo daha var belirti ama ben piskolojik diyorum artık eğer hamilelik olursa ozaman bunların sebebini ona bağlıcam.Bende cok istiyorum ve hep aklımda ama umutlanmak istemiyorum
Hayal95 Piremses0 Ben yaptım bugun negatif çıktı maalesef ama elimde test var pazara kadar yaparım artık
Hayal95 Piremses0 27 kasımda pik gördüm ama 30 da şeffaf akıntım oldu sence hangisini baz alsam bilemedim
Smk Hayal95 28 ya da 29 unda çatlaman olmustur bunları baz alacaksın.Akıntı ile bağlantı kuramadım eğer pik gördüysen
Smk Hayal95 max 3 güne cıkması gerekli yarın bile cıkabilir.Bence sen pazar yap birdaha çatlama sonrası 12-14 gün olması gerekiyor senin 11 gün olmus
Hayal95 Smk Bende şaşırdım canım 3 gün sonra akıntımın gelmesine kafam karışıktı baya keşke rahat olabilsem adetim Bi hafta geçtikten sonra test yapmak aklıma gelse ne güzel olurdu
Smk Piremses0 o niye 1 ini alsın o farklı sen farklı o 27 sinde pik görmüş muhtemel catlaması 28 en gec 29