Hayal95 Smk Amann yakalandım😂😂Kız valla çok yalnızım forumdakiler arkadaşım gibi yazınca rahatlıyorum inanın çevremdekilere anlatamıyorum buradakiler bana dah iyiler😍😘
Piremses0 Hayal95 katılıyorum canım çevremizde bi sürü arkadaşımız var ama anlatamıyoruz onlara burası iyi 👍🏻
Piremses0 Hayal95 katılıyorum canım çevremizde bi sürü arkadaşımız var ama anlatamıyoruz onlara burası iyi 👍🏻
bigunanneolucak Piremses0 yok tatlım bende baş ağrısı yok. Ama bel agrısı cok hafif var rahatsız etmıyor.
Hayal95 Piremses0 Aynen herkes çocuklu çocuk muhabbeti sarmıyor bizde olmayınca da muhabbet ilerlemiyor
Hayal95 Smk Bende şaşırdım canım 3 gün sonra akıntımın gelmesine kafam karışıktı baya keşke rahat olabilsem adetim Bi hafta geçtikten sonra test yapmak aklıma gelse ne güzel olurdu
Piremses0 Hayal95 aynen öyle çağırıyorlar misafirliğe anca bebekleriyle ilgileniyorlar bende kendimi dışlanmış gibi tuhaf hissediyorum
Hayal95 Piremses0 Hayat çok tuhaf canım gerçekten bizde yok ya bebek sanki mıknatıs gibi çekeriz bebek muhabbetlerini inan ki asıl imtihan orda başlıyor
Piremses0 bigunanneolucak evet koyu ama ben bu ovulasyon testi ile gebelik anlamıyorum ya t koyulaşıyor mu gebelik olunca
Hayal95 Piremses0 İnanır mısın canım benim yok biliyorlar bazı kişiler bana hamile olan kişileri müjdeli Bi haber gibi bana söylüyorlar gülerek Rabbim biliyor ya ben ağlıyorum herkesten gizli gizli
Smk Piremses0 kaçmaz..Ya çatlamadan sonra 14. gün yapmak gerek aslında ayın 15 indemi yapsam onu düşünüyorm
Piremses0 Hayal95 bak o da hamile kalmış bi sen kaldın der gibi Allah görüyor canım sıkma canını sen inşallah birimde olacak bir gün
Piremses0 Hayal95 bak o da hamile kalmış bi sen kaldın der gibi Allah görüyor canım sıkma canını sen inşallah birimde olacak bir gün