Zs18 Zeynepemre ya kadının günü bitmiyor ki yeni gelin olunca mecbur yanında gitcen ben de kullanıyorum napayım evim ayrı barkım ayrı benimde kendime göre işlerim oluyor 😂
Zeynepemre Zs18 ya tabi sürekli gitmek ayrı birşey herkesin kendine göre bir düzeni var 😊 ben evlendiğimiz ilk zamanlar çalışıyordum o yüzden pek bir beklentileri olmuyprdu şuanda evdeyim ama bu durumda zaten Halim kalmıyor
Zs18 Zeynepemre sen çalışarak kaçmışsın ne güzel ilk zamanlar kaçamıyordum ama şimdi rahatlıkla kaçıyorum köye gittiğim zaman işleri yapıyom sonra hemen yatıyorum 😂😂
Hiram1905 Zeynepemrebenim 3 aylık kızım var adetim gecikince test yaptm pozitif çıktı yeni öğrendim daha son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim daha doktora bile gitmeye korkuyorm😢
Zs18 Annelik kesin benimkide laf ediyordur zaten ilk zamanlar çok çektim ufak şeylerdi ama mide bulandırıyordu 😔
Zs18 Zeynepemre tabi ki aklını kullancan işe gitmicen demişler asıl o zaman daha çok el üstünde tutulcam ilk torun ve ilk kız olacağı için 😂
Esrakara74 Zs18 Fatmaahuseyin döllenme gec oldugu icin doktor ileri tarih yazmistir canim bi arkadasimin da oyle olmustu@