elifcerennn Bende doktora Perşembe günü gideceğim sadece kan testin de pozitif haberini aldık çok meraktayım sanırım 4-5 haftalık :)))))
_elsm_ Elifaa 5+6 haftalık salı günü inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz sağlıkla inşallah gün geçmiyor ❣️❣️
Fatmaahuseyin 7+4 olduk nizde kizlar ama son adetim haziran 11 di.doktor temmuz 3 aldi birsey olur mu kalp atisinida duyduk cok sukur
Esrakara74 Zs18 Fatmaahuseyin döllenme gec oldugu icin doktor ileri tarih yazmistir canim bi arkadasimin da oyle olmustu@
Birpsikolog 7+6 olduk bizde ! ❤️ Burayı daha aktif kullanabiliriz bence. 2020 nisan anneleri olarak 🥰
glslnnb Damlaede Birpsikolog biz de 7+6 yız😍😍 Aslında son adet tarihine göre 8+6 ydı ama doktor geriye çekti haftamızı bebişe bakarak :) evet burayı aktif kullanalım fikir alıp verelim :)
Mucizem_24 Merhaba bende 5+6 hamileyim Pazartesi kese için gideceğim kan değerim 1 hafta önce 1300 dü kalp atışı ne zaman duyulur sizce 😊
glslnnb Mucizem_24 ben 7-5 zannediyordum kendimi ama 6-5 misiz bebeğe göre o zaman kalp atısını görmüştük. Duymak için erken zararı olmasın bebeğe demişti doktorum.
Melisbol Mucizem_24 5+4 de duyduk biz iki gun once :) cokcok minikk ama nasil atiyordu kalbi🙏🏼🙏🏼Mucize hepsi
Dnizsah melisss_ bende kendimi o kadar çok doktorların eline bırakmıyorum kan testi yaptım 3 haftalıktım aradan 2 3 hafta geçti Sonra gittim hastaneye