Zeynepemre Zs18 iyi diyelim iyi olalım canım. Biraz keyfim yok. Yeni doktordan çıktım. Cimcime halen çok zayıf ve bende vicdan azabından kahrolucam
Zeynepemre Zs18 hamileliğim boyunca hiç kilo almadım doktorumdan çok şaşırıyor. 33 haftalık oldum ben kilo almadığım gibi bebeğim de çok yavaş kilo alıyor.
Zeynepemre Zs18 insallah canım ya. Bilmiyorum yani neden böyle oldu aslında gebelikten önceki beslendiğim gibi devam ediyorum ama bir Türlü değişmedi. Ki normalde en ufak bir fazla yesem kilo alabilen bir insandım. Şimdi alamıyorum.
Zs18 Zeynepemre doktor takviye falan vermiyor mu yada doğumdan sonra ne yapacak doktor söylüyot mu bişey
Zeynepemre Zs18 yok canım bişey söylemiyor devlette iki hafta geride olması normal yazıyor ki malum bilirsin en ufak bişeye tedirgin oluyoruz. 33 haftalık henüz 1788 gr o kadar üzüldüm ki artık stresten bile yemeden içmeden kesiliyor insan.
Zs18 Ben de tam tersi hamile olmadan önce hiç kilo alamazdım şimdi 10 kilo almışım ama yine aldığım belli değil
Zs18 Zeynepemre özele gitsen orada daha güzel ilgileniyorlar belki bi faydası olur doğuma kadar özele gidersin doğumu devlette yaparsın
Zeynepemre Zs18 canım özele gidiyorum zaten ama devlette ki endişelendiriyor zaten doğumu özelde olacak iki haftada bir her ikisine de gidiyorum. Özelde normal karşılıyor devlet biraz geride diyo ona kafam karışık
Kurtum Elifveoglu pastırma zararlı mı ki. Hamileliğimde hiç yemedim ama zararlı olduğunu da bilmiyordum.
Zs18 Zeynepemre devlettekini oek düşünme ben de gittiydim bana hiç bişey demediydi hemen özele gittim özelde ki doktorun bişey demiyorsa o kadar korkma hem ne de olsa bilgisayardan görüyorlar önemli olan doğduktan sonra ki hali
Zeynepemre Zs18 doğru söylüyorsun sanırım. Çok şükür gelişimi iyi sadece kilo konusunda takıldım işte. Ki zaten önemli olan sağlıklı olması. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Zs18 Zeynepemre amin inşallah canım ama pek devlettekilere inanma pek umursamaz davranıyorlar özelde parasıyla doktor gayet iyi ilgileniyor
Zeynepemre Zs18 aynen öyle. Özelde o kadar memnunum ki doktorum çok anlayışlı çok yardımcı oluyor ama bu devlette adamın keyfini kaçıracak herşeyi yapıyorlar. Hayırlısı ile doğumu da özelde olursa çok rahat edicem
Zs18 Zeynepemre bende doğumu özelde istiyorum ama bu gidişle olmaz gibi görünüyor 😶 Suyum gelene kadar evde durcam sonra devlete hemen
Zeynepemre Zs18 ay masallah normal doguma cesaretin varsa zaten devlette olması mantıklı. Diğer Türlü boşa masraf. Ben sezaryen istediğim için ayrıyetten özele gidiyorum.
Zeynepemre Zs18 ben suyun gelmesini bile bekleyemeden gidicem herhalde. Ben Amasyadayım hastane Samsun da medicana da 2 buçuk saatlik yol 😂 büyük ihtimal önceden gün verir
Zs18 Zeynepemre suyum gelene kadar durcam ama beşinci kattan aşağı inene kadar doğururum heralde 😂 Zaten bu gidişle erken doğum olur diye hissediyorum çok stresli geçiyor günlerim bebiş hiç durmuyor ayaklarıyla rahime doğru tekmeliyor 😂