Zs18 Zeynepemre amin inşallah canım ama pek devlettekilere inanma pek umursamaz davranıyorlar özelde parasıyla doktor gayet iyi ilgileniyor
Zeynepemre Zs18 aynen öyle. Özelde o kadar memnunum ki doktorum çok anlayışlı çok yardımcı oluyor ama bu devlette adamın keyfini kaçıracak herşeyi yapıyorlar. Hayırlısı ile doğumu da özelde olursa çok rahat edicem
Zs18 Zeynepemre bende doğumu özelde istiyorum ama bu gidişle olmaz gibi görünüyor 😶 Suyum gelene kadar evde durcam sonra devlete hemen
Zeynepemre Zs18 ay masallah normal doguma cesaretin varsa zaten devlette olması mantıklı. Diğer Türlü boşa masraf. Ben sezaryen istediğim için ayrıyetten özele gidiyorum.
Zeynepemre Zs18 ben suyun gelmesini bile bekleyemeden gidicem herhalde. Ben Amasyadayım hastane Samsun da medicana da 2 buçuk saatlik yol 😂 büyük ihtimal önceden gün verir
Zs18 Zeynepemre suyum gelene kadar durcam ama beşinci kattan aşağı inene kadar doğururum heralde 😂 Zaten bu gidişle erken doğum olur diye hissediyorum çok stresli geçiyor günlerim bebiş hiç durmuyor ayaklarıyla rahime doğru tekmeliyor 😂
Zeynepemre Zs18 cimcimeyi Biz kasım da bekliyoruz ama bu gidişle aralığı görecek herhalde. Kilo yüzünden geç alırlar mı acaba
Zs18 Zeynepemre vakti saati geldiyse mecbur alacaklar bakmıcaklar ki kilosuna boyuna falan geri tepemicekleri için alırlar bence
Zs18 Zeynepemre kıyamam ya o kadar düşünme herşey olacağına varır rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Songlevikztrk Zeynepemre valla ben cips çikolata hamileliğimin basından beri yedim cnm 😂🙈 suan da çay muz mandalına elma her boş vaktimde yiyiorum sürekli sürekli🤣🤣🙈
Sbnmcyn Zeynepemre benim de aynı şekilde canım sürekli kola çikolata istiyor 5 aya kadar hiçbirini tüketmedm ama şimdi durduramıyorum kendimi😑
Songlevikztrk Zeynepemre ya tabiki cnm ama doktoruma sordum fazla abartmamak kaydi ile yşyebilecegımı syledi
Songlevikztrk Zeynepemre inşaAllah birşey olmaz cnm aklına kötü seyler getirme sen 🙏 Rabbim sağlıklıda kucağımıza almayı basıp etsin yavrularımızı 🙏🤰