Elifveoglu Annelik bana diyosun herhalde 😂 Daha bi yer çıkmadı gitmeye niyeti yok henüz şafak diyince aklıma geldi 😂
Sebla55 Merhaba anneler ben 7haftalık hamıleyım akıntılarım sarı yesıl gıbı renklerde doktor tahlıl yaptı cok az enfeksıyon var dedı munoral verdı ama cok yenı daha bebegım ıcsemmı bılemedım onun yerıne su falan ıcsem olurmu kı 😐😐
Damla________ Sebla55 içme az dediyse ilaç iyi bir şey değil çocuk icin. Su iç temizler yine gelir ama temiz olur . Bana bir doktor çok mu su içiyorsun dedi akıntı icin çokta kötü bir durumda değilsin yani
Kizimolsun Sebla55 korkma sakinan goze cop batar demisler cok dogru bende onlardan be kadar ictim bilemezsin normal deger 0-60 ken benim enfeksiyon degeri 255 ti neler ictim cok sukur hamd olsun oglum da daha grip bile olmadi masallah
Zeynepemre Hanımlar dün kontrolde doktor biraz zayıf kalmış daha dikkat et dedi böyle giderse 1 hafta geç alacağız dedi aslında 30 haftalık 1450 gr herkes normal dedi ama Sizce kilo aldırmak için ne yemeliyim 😔🤔
Zeynepkurel Zeynepemre Vitanminleri iyi kullan bebek alır sıkıntı yapma bende boş yere üzüldüm banada çok küçük demişti 32 haftalıkken 1300 gr demişti şimdi 34 haftalık 1870 gr olmuş
Selmapiskin Zeynepemre denize girebiliyorsanz çok şanslısnz. Biizm Alanya çok kalabalık ne girmeye yer var ne de hijyen. Doktorum yüzmemi söyledi. Ama malesef. Acaba havuz nasıl olur ki
Zeynepemre Annelik tatlım ben daha hiç kilo almadım hamileliğim boyunca kilo alımım olmadı. Cimcime de 1450 grammış haftasına göre normal ama doktor yine de karın bölgesi zayıf biraz dedi bende tedirgin oldum