Serapmahmut21 Zeynepemre Busra-0811 Busra-0811 Serap Söner Allah bir sancıda kurtarır inşallah senide Hepimizide 🌹🙏 Sizden Ricam dayım Kanser hastası Dua edin Hamile Anneler Adı ; Bekir Söner
Annelik 180 gün gecermi 😊 Allah'ım Hayatım Şafak sayarak gecıyo ☺ Eşimi askerde bekledim şimdide oğluşum🙏🏻
Elifveoglu Annelik bana diyosun herhalde 😂 Daha bi yer çıkmadı gitmeye niyeti yok henüz şafak diyince aklıma geldi 😂
Sebla55 Merhaba anneler ben 7haftalık hamıleyım akıntılarım sarı yesıl gıbı renklerde doktor tahlıl yaptı cok az enfeksıyon var dedı munoral verdı ama cok yenı daha bebegım ıcsemmı bılemedım onun yerıne su falan ıcsem olurmu kı 😐😐
Damla________ Sebla55 içme az dediyse ilaç iyi bir şey değil çocuk icin. Su iç temizler yine gelir ama temiz olur . Bana bir doktor çok mu su içiyorsun dedi akıntı icin çokta kötü bir durumda değilsin yani
Kizimolsun Sebla55 korkma sakinan goze cop batar demisler cok dogru bende onlardan be kadar ictim bilemezsin normal deger 0-60 ken benim enfeksiyon degeri 255 ti neler ictim cok sukur hamd olsun oglum da daha grip bile olmadi masallah