ElifGecem Zeynepemre ya bence vücudumuzun bi eksiği var hani aş ermek diyorlar ya o yüzden onu kapatmak için yiyoruz 😜 Vicdanen iyi olalım
Ceylin ElifGecem ElifGecem ama bencede oyle cunku brn normalde domates cok yemem ozellikle sanki domateste biseye eksikligim var gibi hissettim surekli domates yeme istegi geliyordu.canim cekiyodu. Aserme degildir yani domates asermek nedir 😂
deletedmom04 ElifGecem bu da bilinmiyor us. Çünkü hayatı boyunca sigara içmeyen biri sigara aşermiyor muş vebebege faydası yokmuş. Okumuştum.
Zeynepemre Ya bu ara pastırmaya fena alıştım ha birde o nescafeye deli gibi canım istiyor yiyorum da amabr sakıncası da var mıı diye endişeleniyorum
Minecanturk85 Zeynepemre pastırmaaaaa 🙈🙈🙈🙈 burda birbirimizi tetikleye tetikleye sonunda el ele tutuşup pastırma, ekşi acı tuzlu aramaya çıkıcaz 🤣🤣🤣🤣
Ebru22 Zeynepemre kahve zararlı bi sitede okumuştum fazla cay ,kahve içmek erken doğumu tetikler diye bende çok severdim şimdi hiç içmiyorum
Clover Zeynepemre nescafe granul oldugu icin cok zararlı size tavsiyem filtre kahveye ya da turk kahvesine gecmeniz. Ben turk kahvesini sutle pisiriyorum cık guzel oluyor. Gunde 1 bardaktan fazla icmeyin cunku ictigimiz cayın icinde de kafein var.
Snmscl Zeynepemre çok fazla nescafe tüketmek iyi değil canım yani günde bir bardak iç ama fazla içme bende çok içiyordum hem kalpte çarpıntı yapıyor hem kafein içerdiği için bebişede zararlı olabilir ve tabi birde selülit yapıyor 😊
HilalllEfeee Zs18 ay jelibon yemeyin ya domuz jelatini ile yapılıyor bir çok minnağınıza o iğrenc şeyi göndermeyin 😏
Senayuzuntass Zs18 bnde jelibon çok yiyorum hatta eşimden istedigimde unutursa resmen o gün gözümün önünden gitmiyor 😀
Fatoskumsal Zeynepemre Melegimveben ben 21 haftalık hamileyim evde kedi besliyorum evladım gibi hatta hala beraber uyuyoruz sürekli kucağımda kediden ne gibi bi hastalık bulaşmış inşallah sonuçlarınız iyi çıkar sapa sağlam alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Ozteber Zeynepemre ben tuzlu salatalık fln aseriyorum 😂 horm9nlu diye bu mevsimde icim rahat etmiyo ama naoiyim🙈
Zeynepemre Zs18 😂😂 gerçekten nasıl Bebişler dünyaya getireceğiz çok merak ediyorum hep değişik şeyler istiyoruz 😂😂😂
Zs18 Zeynepemre aynen ama hiç şüphem yok yaramaz bi kızım olacak 🤣 Bi de kimi zaman canım uhu kokusu çektiği de olduydu 🤣
Ipekpncr Zeynepemre cok oncelerd3n mevlitlerde dagitilirdi kirmizi tarcinli hafid acimtrak sekerler gecen bende onlardan istedim ve buldummm
Zs18 HilalllEfeee elimde değil yemezsem hıysuz biri oluyorum onu da geçtim haftalarca onun hayaliyle yattığımı biliyorum ama olmuyor çok fazla canım istiyor 😔
Mervisaktas HilalllEfeee canım bende sen gibiydim yapılışı izle lütfen bebeğin için sonra tekrar görüşelim 👍🙂
Busraturkmenn Tuce88 iyi akşamlar doğum yaptınız mı? Herşey yolunda mı? Dr bana da aynısını söyledi endişeliyim bu yüzden HilalllEfeee
Evrem94 Zs18 inan o kadar zorki ben 4 sene bekledim bu ani elhamdulillah nasip eden rabbime tup bebek denedik 2 embriyo yerlestirildi doktorum ikiz konusunda umutlu konusunca benim heyecan daha cok artti safak sayiyorum resmen 😍❤
Zs18 Zeynepemre gece yarısı istediği için istemeden piskopata bağlıyorum eşimi uyutmuyorum hiç aldırana kadar 🤣🤣
Didemalkanendik Zeynepemre Zeynepemre canm kaşıntı için önce dr a git karaciğer tahlillerin yapılsın bişey çıkmaz inşallah ondan snrada kil sabunuyla duş al oğlumda kaşıntıdan ağladığımı bilirim o geçirmişti
EmreCoruh Zeynepemre oooo ben alasını yaparım valla her haftasınu yiyorum bir Trabzon kızı olarak ☺☺☺
Feyzanurunbaby Zeynepemre İzmir'de olsaydınız yada burdaysanız ben size yaparım yani karadenizliyimde 😂😂