Zs18 Benim aşım bitti hep ultrasonda bi gün büyük çıktı 4 gün öne geldi 😂 Sanırım benim de var şeker yüklemem 😂😂
Mine Zs18 kaçıncı haftada yaptırdın aşıyı😱 24-28 arası yapılıyor tam gittiğim zamanlara denk geliyor 😂
Mine Zs18 iki doz yapmıyorlar mı🤔🤔🤔 beni tekrar çağırdılar hiç sağlık ocağında tahlil yaptırmadım hep ne sorsalar cevap verdim bıktılar🤣🤣
Mine Zs18 benim 20. Ve 24. Hafta da yapılmış oluyor tam 🙄🙄 aman ben sormuyorum bile tahlil için falan 🤣
TubaKorkmaz Zs18 doktor yeme dedi kuru üzüm ye dedi onun yerine ama ben nefsime hakim olamıyorum benim azı dişim çürüdü hatta kırıldı bilmem tatlıdan mı 😂
Zs18 TubaKorkmaz doktorum bana tatlı yeme falan demedi hiç her kontrole gittiğimde bebişimin sağlıklı olduğunu gördükçe yeme etme demedi ilk zamanlar sadece salam sosis tarzı şeyler yeme demişti bi kez yedim bi daha da yemedim 😂
Zeynepemre Zs18 ben kusmuştum hatta açlık için ilk kanı verdim İkinciye bir saat beklememiz gerekiyor onu içtim kustum sonra da yaptırmıyorum ben dedim 😂
Mine TubaKorkmaz toz gibi olan çok kötü diyorlar ama 😣 daha önce bi defa yaptırmıştım o Elmalı gazoz gibiydi çok güzeldi tabi hamile de olmayınca daha rahattı şimdi tadı kötü olursa 🙄🙄🙄