Zeynepemre Mine yavaş yavaş al ben gibi son seylere birakıp bir anda alma 😂😂😂 eylülde almaya başladım ekimde bitti tamamen 😂😂
Mine Zeynepemre yok 7.aya girmiş oluyoruz tam niyet ettiğim zaman hem memlekete gidiyoruz aynı zamanda bari keyfimce görüp alırım 🤣
Zs18 Evet bakalım ilk kimin ki doğacak dosyaya 1 mart yazdı ama şubat sonu mart başı dedi benim kız biraz önden gidiyor şubatı bulur kesin 😂😂
Mine Zs18 bizimki zamanıyla uyumlu gidiyor bu kontrole gittiğimiz de şeker yüklemesi yapılacak kasımın 10unda tetanoz aşımız var 🤣🤣
Zs18 Mine 114 gün kaldı benim burada ki takvime göre oda 24 şubata geliyor inş çift sayılı güne denk gelir 😂
Mine Zeynepemre bende görüp almak istiyorum hem burda nerde ne var bilmiyoruz alışveriş merkezinde bi tane bebek mağazası var doğru düzgün bi şey yok🙄🙄
gamzegl1 Mine Gizzgzz Herkes öyle söylüyor çevremden de ama benim uzun sürdu hala daha devam etmekte . hafta salı nasıl olacak bilmiyorum. 🤦🏼♀️
Zs18 Benim aşım bitti hep ultrasonda bi gün büyük çıktı 4 gün öne geldi 😂 Sanırım benim de var şeker yüklemem 😂😂
Mine Zs18 kaçıncı haftada yaptırdın aşıyı😱 24-28 arası yapılıyor tam gittiğim zamanlara denk geliyor 😂
Mine Zs18 iki doz yapmıyorlar mı🤔🤔🤔 beni tekrar çağırdılar hiç sağlık ocağında tahlil yaptırmadım hep ne sorsalar cevap verdim bıktılar🤣🤣
Mine Zs18 benim 20. Ve 24. Hafta da yapılmış oluyor tam 🙄🙄 aman ben sormuyorum bile tahlil için falan 🤣