aysegulkaya bizi de bilgilendirir misiniz? Neler istiyorlar? Kime oldunuz? Refakatçi dışında 1 kişi daha aliyorlar mi
Isparta Anneleri
Sebis3232 cnm bnm önce normal doğum olacaktı sunı sancı aldım 24 saat açılma olmayıncal sezeryana alındı
Ztrkgul murat arslan da oldum esim ve annem kaldı
aysegulkaya Ben de Murat Bey e olacağım. Nasil sezaryeni cabuk toparlanabildiniz mi?
aysegulkaya gelmiş geçmiş olsun canım bende murat beye gidiyodum hastaneden dolayı değiştirdim artık ben normal istemiyorum inşallah ibrahim akinda daha fazla ısrarcı olmaz spinal sezeryan istiyorum
Ztrkgul aslında biraz da sana bağlı ilk yürüyüş biraz can yakıyor ama sık sık yürürseniz hemen kalkıyorsunuz bn aksamına kalkıp kendi işimi kendim gördüm rahattı
Sebis3232 bnde spinal olacaktım ameliyathaneye girince heyecanladım tansiyonum düştü genel oldum artk 😄
smyra32 meddem de var epidurel normal doğum ama doktordan doktora fark ediyor mu bilmiyorum
aysegulkaya vala o an bende nasıl olurum bilmiyorum da doktor 1. Normal diye suan sezeryana yanaşmiyo anlasamazsak yine doktor degistirmek zorunda kalcam 😣 Genel den uyanmak çok ağrılı oluyomus ve koronodan dolayı genel onermiyolarmis diye duydum
Sebis3232 cok rahattım ben genel de bi sıkıntı yaşamadım cok kolay attım narkoz u ve ayağa kalktım akşamına rahat hareket ediodum
aysegulkaya benim ilki sezaryendi belden uyusturmali dedigin gibi cok yürüdüm cabuk atlattim. Peki hastane ne imkanlar sağlıyor? Size ve çocuğa cok sordum kusura bakmayin. Aklimda cok soru vardi kimseyi bulamıyordum
Bende burdurda oturuyorum asker eşiyim Burdur devlet hastahanesi çok eski Murat bey çok iyiymiş ama hiç gitmedim Isparta şehir hastahanesi havvana albeniye gidiyorum çok ilgili memnun kaldım
Yeni13 o da ispartanin en iyilerinden canım memnun kaldiysan devam et
Sebis3232 bende araştırmalar üzerine gittim Burdur’a yeni taşındım daha önce Isparta’da başka bi doktora gittim ordan ayrılmış bende havvana hanımı duydum sadece bir kere gittim 28 haftalık gebeğim inşallah hep ona giderim artık memnun kaldım doktor konusunda biraz madur oldum inşallah bu son olur bu arada Isparta şehir hastanesi çok temiz çok beğendim içime çok sindi
Sebis3232 ispartalıym ama istanbulda otryrm meralar hemşehrim
Ztrkgul yok estağfurullah sorabilirsin tabi bn memnun kaldm ebelerden hemşirelerden doktorum dan sürekli geldi takip etti
aysegulkaya hep şehir Hastanesi’ne gittim .. sancım başladığında gitsem ilgilenirler mi acaba