Sebis3232 Melikelifeylul evet canım kesinlikle ibrahim bey çok net bi adam hastane de Davraz yaşamla kıyaslarsak çok iyi cidden duvarları falan dökülüyodu orda murat beye gidiyodum sekreterine bile ulaşmak imkansızdı sonuçlar için ve kız iki kelime etmekten acizdi üstüne bu gördüğümüz kısmı ameliyathanesi falan kimbilir buranın nasıldır derken biraktim orayı
Melikelifeylul Sebis3232 evet hastane ortamı çok kötü. Çok steril olduğunu da düşünmüyorum. Biz girdik. 5 dk sonra eşim gidelim burdan dedi. Siz kaçıncı haftasdasiniz
Sebis3232 Melikelifeylul kesinlikle orayı tercih etmememin 1. Nedeni o 2.de sekreter ve çalışanların suratsiz ve ilgisiz hali devletten farki yoktu muamele olarak ama murat beyin hakkını yiyemem gayet ilgilidir
Sebis3232 Melikelifeylul 29. Haftadayim canım ama artık gecmiyo vakit mide yanmasindan uyuyamiyorum doğum korkusu da vaar
hhulyas Sebis3232 hiç sorun yapacak bir hastane değil gibi çok rahatlar. kaldı ki devlette bile dr seçme hakkımız var, özelde tabi ki değiştirebiliriz, nerede rahat olursan oraya git, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.
Sebis3232 hhulyas evet canım beni arayıp memnun kaldınız mi falan dediklerinde şaşırmıştım işlerinde ıspartanin en iyisi bence bütün ozelleri denemiş biri olarak söylüyorum kaldı ki hayatımızda bikac kere yasanicak en özel anlar doğum hamilelik doktor çok önemli inşallah çok sağol cnm tavsiyelerin için
Sebis3232 Ztrkgul doktordan yana sıkıntım yoktu hastaneye guvenemedim yo Davraz yaşamda alıyo nerden çıkardınız almadığını
Ztrkgul Melikelifeylul ben de Burdur da yaşıyorum. Davraz Yaşam a gidiyorum. Evet devlet Hastanesi gibi ama Covidli hasta almıyor. Meddem Covidli hasta alıyor
Ztrkgul Sebis3232 Isparta’da yaşayan ve o hastaneyi bilen bir arkadaşım söyledi. Bir yerden çıkarmadım
Ztrkgul Sebis3232 Burdur Devlet Hastanesi daha kötü çalışanlar hep Corona yopun bakımlar dolu o yüzden mecbur Davraz a devam zaten 2Ocak ta doğum.
Sebis3232 Ztrkgul senin baya yakınmış canım burdurda vaka çok diyolar da hastanenin durumunu bilmiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun senin sezeryan o zaman
Ztrkgul Sebis3232 Burdur cok dolu evet sezaryen olacak ilki de sezaryendi. Meddem in sartlari neler bilmiyorum ama fiziki ve yoğun bakim sartlari iyi olduğu için korona olanlar hep orayi tercih ediyormuş
Sebis3232 Ztrkgul vala canım özel hastaneler arasında en iyisi evet orası benim de korkum şimdi bize de doğumdan önce test yapılacak ve pozitif vakayı kabul etmiyolarmis doğumda Allah korusun hiçbi belirti olmadan poZitif çıkan da cokmus ışte o zaman devlete mi yollancaz nolcak benim daha doğum şubat başı şimdiden bunları taktim
Ztrkgul Sebis3232 Onları ben de düşünüyorum Davraz da öncesinde test isterler mi bilmiyorum. Eğer öyle bir şey olursa Allah korusun Burdur Devlet Hastanesinde yaparim doğumu buradaki Dr umdan da cok memnundum.
Ztrkgul aysegulkaya bizi de bilgilendirir misiniz? Neler istiyorlar? Kime oldunuz? Refakatçi dışında 1 kişi daha aliyorlar mi
aysegulkaya Sebis3232 cnm bnm önce normal doğum olacaktı sunı sancı aldım 24 saat açılma olmayıncal sezeryana alındı