Sebis3232 İbrahim akın gece gündüz acil bi doğum olursa gelir misiniz diye soran birine gelmem demiş bu konuda bilgisi olan var mı acaba

bir ay sonra

Kizlar meddemde dr oneriniz dogum ve muayene ucretleri nedir biliyormusunuz bn suan sdü okan hocaya gdyrum ama meddem kadin dogum icin gzel yorumlar duydum bilgilendirirseniz sevinirim

GazininGamzesi ben İbrahim Akına gidiyorum memnunum şu an, doğum ücreti içinde oda süsleme ikram doğum fotoğraf çekimi dahil iki oda varmış büyük oda 3300 civarı küçük oda 3100 civarı fiyat dediler diye hatırlıyorum planlı giderseniz devletin karşıladığı covid testi yapılıyormuş ücretsiz acil giderseniz de 350 ₺ hızlı kit ücreti oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam

bebekce
      Tsk ederim cnm bn su an sdu okan hocaya gdyrum aslinda cok memnunum ama ibrahim hocayla hulya hanim icin de cok guzel seyler duydum aslinda kararszim yani

Pki arkdaslar cok soru soruyrum k.bkmayin sdu dogum ucretlerini biliyormusunuz ve meddemde muayene ucretleri ne kadar tahliller icin muayene ucreti haric para odeniyormu mesela bn sdu okan hocaya gdyrum sadece 158 tl muayene ucreti veriyorum rahlil vs ekstra icret odemiyrum

Merhaba arkadaşlar. İbrahim Akın a gidiyorum kontrollerime. Seker için tahlil yaptırdım ama şekerli su içmedim. Açlık- tokluk kan değerlerine baktı. İbrahim Akın a gidip şeker baktıran var mı? Aklima takıldı herkes sıvı içmiş.

Miyok bana da bu şekilde aç tok kan alarak baktı canım

16 gün sonra

ayberkay32 yenilerde ark dogum yaptı..sadece bıçak parası 1800 almış ✌ oda ücreti ne kadar bilmiyorum yalnız

Zeynep0332 teşekkür ederim ssk olduğu için oda parası çok tutacagını sanmıyorum ama bakalım ben iskenderundayım doğuma gelmeyi düşünüyorum nasip bakalım nasıl olavak

GazininGamzesi ben Hülya hanıma gidiyorum, değiştirmeyi düşünüyorum şu sıralar. Daha yolun çok başındayız ama yine de pek içime sinmedi benim. Kişilerin elektriğinin uyması da önemli tabi gidip bir görüşmek, tanışmak gerekiyor.

bebekce İbrahim hocaya geçmeyi düşünüyorum hatta, siz de memnun musunuz?

milla-s ben memnunum bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar çok arkadaşım da onda doğum yaptı genelde herkes memnun ve öneriyor

milla-s ben ilk hülya hanımdaydım işinin ehli bir bayan cidden zor ve kanamalı başladı gebeliğim ben tatilden döndüğümde o izinliydi 1 ay boyunca sıra yoktu İbrahim bey gerçekten iyi bir doktor ama soru sorsanız dahi cevap vermiyor biraz kaba bir adam benim kanamam olduğu gün onun hastası olmadığımı gerekçe göstererek muayeneye almadı iğne vurulup gönderdiler bende davrazda Murat beye gittim hiç elektriğim tutmadı düşer uğraşma bu çocuk için dedi muayene etmeden beni. sonra Güneş hanıma geçtim ters bir bayan ama Allah ondan razı olsun cidden yaşamaz düşer denen çocuğu Allahın izniyle bana desteğiyle tutunmasına yardım etti doğumumuda onda yapacağım çok memnunum.

milla-s dereceye göreymiş ben davrazda hiç bir tahlile para ödemiyorum sadece muayene ücreti 15de bir gidersem kontrolede vermiyorum ama meddemde kan vs herşeye para ödüyordum

karabc doğru Doktoru bulmak bu yüzden çok çok önemli işte. Çok sevindim sizin adınıza, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben de Hülya hanımın fazla rahat tavrından rahatsız oluyorum mesela, alerjik rinit ve buna bağlı alerjik astımım var. İlaçların prospektüsünde gebelikte kullanmayın yazıyor, kullan bir şey olmaz demişti bana ilk başta. Sonra Ankara’daki alerji doktorumu aradım o ilaçları değiştirdi. Belki çok zararı olmayacaktı ama yine de ne gerek var yani. Umarım ben de bulurum gönlüme göre bir doktor, güneş hanımı da not ettim bu arada, teşekkürler.