mbilge anladım Kıbrısta hastane işleri zor ve pahalı hayırlısı olsun☺️

5 gün sonra

Arkadaşlar davraz yaşamda ikili tarama sonucu kaç gün içinde çıkıyor

naz32 2liyi bilmem de 4lu yaptırmıştım ya bikac gün yada bi hafta içinde çıkmıştı sanırım

Kizlar mrb araniza yeni katildim aslen burdurluyum ama isparta sdu okan hocaya gidiyorum 11+3gunluk gebeyim

Sdu dogum ucretlerini biliyormusunuz oda susleme gibi seyleri varmi bnden baska okan hocama giden var mi

Sebis3232 İbrahim akın gece gündüz acil bi doğum olursa gelir misiniz diye soran birine gelmem demiş bu konuda bilgisi olan var mı acaba

bir ay sonra

Kizlar meddemde dr oneriniz dogum ve muayene ucretleri nedir biliyormusunuz bn suan sdü okan hocaya gdyrum ama meddem kadin dogum icin gzel yorumlar duydum bilgilendirirseniz sevinirim

GazininGamzesi ben İbrahim Akına gidiyorum memnunum şu an, doğum ücreti içinde oda süsleme ikram doğum fotoğraf çekimi dahil iki oda varmış büyük oda 3300 civarı küçük oda 3100 civarı fiyat dediler diye hatırlıyorum planlı giderseniz devletin karşıladığı covid testi yapılıyormuş ücretsiz acil giderseniz de 350 ₺ hızlı kit ücreti oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam

bebekce
            Tsk ederim cnm bn su an sdu okan hocaya gdyrum aslinda cok memnunum ama ibrahim hocayla hulya hanim icin de cok guzel seyler duydum aslinda kararszim yani

Pki arkdaslar cok soru soruyrum k.bkmayin sdu dogum ucretlerini biliyormusunuz ve meddemde muayene ucretleri ne kadar tahliller icin muayene ucreti haric para odeniyormu mesela bn sdu okan hocaya gdyrum sadece 158 tl muayene ucreti veriyorum rahlil vs ekstra icret odemiyrum

Merhaba arkadaşlar. İbrahim Akın a gidiyorum kontrollerime. Seker için tahlil yaptırdım ama şekerli su içmedim. Açlık- tokluk kan değerlerine baktı. İbrahim Akın a gidip şeker baktıran var mı? Aklima takıldı herkes sıvı içmiş.