aysegulkaya son dk doğuma mi gitti cnm kim yaptırmış meddemde
Isparta Anneleri
aysegulkaya Burdur daki Murat Yüksel ondan memnun olan da var bir daha gitmem diyen de esas Sinan Serdar Ay vardi cok methedilen o Antalya ya gitti. Bur de İhsan Kara var.
aysegulkaya evet geçen hafta Nst icin çıktım güler yuzlulerdi. Biz Burdur daki ebeler tarafindan durekli terslenmeye alışmışız. Değişik geldi.
Sebis3232 aynen acil sezeryan a alındı İbrahim akın yapmış
Ztrkgul bn ilk sunı sancı aldım doktor 2 3 saate bir açıklığa bakmaya geldi hep kendi baktı ebelere baktırmadı
aysegulkaya evet muaynelerde de güven veriyor Murat Bey. Benim direk belden uyusturmali sezaryen olacak. Bir de benimke ayni düşünüyor o yüzde n Dr Beye guveniyorum. Ama hastane ve ebelerle ilgili kafamda sorular vardi biraz rahatladim simdi. Bebeği esiniz mi teslim aldi? Kaynanam her şeye atlar da ben esimin teslim almasini istiyorum. Tip da mesela sadece babaya veriyorlardı.
aysegulkaya şükür bir sorunum yok ama epidural normal doğum yapmak istiyorum
Ztrkgul evet bizde ilk belden die konuşmuştuk bebeği ilk sn gör falan die ama masaya yatıp kollarım bağlanınca bi korku ni panik oldu bnde 😄
smyra32 meddem de ayse hanım var o şekildr doğum yaptırıyor ekstra 1000 tl sanırım ücreti
Ztrkgul bnm esim almış hemşire çağırmış odadan
Ben tıpa gidiyorum şimdilik..detaylı ultrasonu. Okan hoca yapacak bklm..takibi prestisyenlere yaptırıyorum..35 den sonra meddeme geçecem inş..ayşe gönül altuncu 😍✌
Zeynep0332 bnde detaylıyı okan hocaya yaptırmıştım
aysegulkaya Belden uyusturma icin ekstra ucret aliyorlar mi Davraz da?
Ztrkgul yok hayır
aysegulkaya Hakkini helal et cok soru sordum. Ama cok da rahatladim cok sağol. Son bir soru. Hastane cantasina carsaf pike filan katayim mi acaba
aysegulkaya genel mi olmuş yoksa belden mi cnm memnun muydu peki doktordan hastaneden