aysegulkaya smyra32 meddem de ayse hanım var o şekildr doğum yaptırıyor ekstra 1000 tl sanırım ücreti
Zeynep0332 Ben tıpa gidiyorum şimdilik..detaylı ultrasonu. Okan hoca yapacak bklm..takibi prestisyenlere yaptırıyorum..35 den sonra meddeme geçecem inş..ayşe gönül altuncu 😍✌
ayberkay32 Zeynep0332 merhaba okan hocaya gittiğinizi yazmışsıznız sezaryan ücretini hakkında bilginiz var mı acaba
Ztrkgul aysegulkaya Hakkini helal et cok soru sordum. Ama cok da rahatladim cok sağol. Son bir soru. Hastane cantasina carsaf pike filan katayim mi acaba
aysegulkaya Ztrkgul helal olsn canım ne demek varsa sorun sorabilirsn bn koymustum gider gitmez hemen sermiştik yatağa 😄
Yeni13 Ztrkgul ben Murat beye hiç gitmedim sadece ismini çok duydum canım ben yaklaşık 4 ay önce taşındım Burdur’a Isparta şehir hastanesine gidiyorum siz burdurlumusunuz
aysegulkaya Sebis3232 genel olmak zorunda kaldm aslında canım doktorum da belden demişti ama bn maalesef heyecan panik yaptm
aysegulkaya Sebis3232 doktordan ebelerden falan memnun kaldm ama hastane daha iyi olabilirdi tabi biraz eski ama davrazda doğum ücreti artı oda parası var
Sebis3232 aysegulkaya yok cnm Davrazi değil arkadasin memnun kalmış mi demiştim ibrahim akindan bu arada Davraz çok eski bi hastane şehir ondan iyi yani Murat bey gibi doktor keşke daha iyi biyerde olsa
Sebis3232 aysegulkaya beni de normal olsun diye diretmeyip istediğim spinal sezeryani yapar inşallah canım ya eli çok hafifmis diyolar arkadaşım pandemi döneminde mi yaptı test yapılmış mi