YasminArya Aysegul_2822 happypregnant29 ya bende merak ediyorum uyuşturup mu kesi atıyorlar yoksa direk uyuşturmadan mı ?
saykenyas bende cok merak ediyorumm cok yırtık oluyomu ? cok kesik oluyomu acıyomu veya ne gibi kremler verıyolar mesela tuvalete gittiğinde cok acıyomu elinle hissedebiliyormusun ?
Byby99 happypregnant29 uyuşturmadan atıyorlar rahim ağzı genişlrdiği için hissetmiyosunuz. Şahsen brn hissetmedim
Ataninannesi missalicesss ayyyyyy allahım uzun ömürler versin bahtını açık etsin canım. Öyle bi anlatmışsın ki yaşadım resmen ve içime su serpildi gibi ben daha yolun başında gibiyim 😂 15 haftada yım ama korkuyorum valla ne yalan söyliyim hatta kaçış yolu arıyorum o da sezeryanda 😑😂
Zeynep0332 6 yıl oldu.. o kesiyi ve çatır çatır dikilmemi unutamıyorum..bklm bu sefer ki nasıl olacak..yozgatta devlette dogurmuştum bu sefer ısparta bklm ✌ Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin 😍
Merveaydinnil Zeynep0332 Negatif seyler yazmasaniz daha iyi olur.Sizde negatif dusunmeyin lutfen bu seferli dogumunuz daha kolay gecer umarim..
missalicesss happypregnant29 yürüyüş hep yaptim bütün hamileliğim boyunca hiç birakmadim. Ozellikle son 1 ayda ama daha fazla hareket etmeye calistim ozellikle
missalicesss Sema2019 elbette ederim . Rabbim sizlere ve isteyen herkese hayirli bir evlat kucagina almayi ve yetistirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Tum dualarim sizin olsun 🙏🏻
Sema2019 missalicesss Aminnn İnşaAllah 🤲 Rabbim ebeden razı olsun inşallah RABBİM evladinizi size bagislasin hayirli saglikli salih evlatlardan eylesin insaAllah 🤲🤲
missalicesss ysmkml bence 37 sonrasi daha saglikli olur gibi geliyor bana.. ne olur ne olmaz. Pilates topu bence cok etkili gerçekten 🙈🙈🙈
missalicesss Irmakkk01 ayy inşallah 🙏🏻 bir avazda saglikla yavrunuzu kucaginiza alin inşallah 🙏🏻 pozitif dusunmeye calisin hep 🥰
missalicesss Kaderimm i Hnf97 çok teseuederim ☺️ Toplamda 15 kg almıştım 🙈🙈 biraz fazla kaçırmışım ama canim ne isterse yemiştim 🙈