Handemyyy Bende suquat pilates hurma rezene çay vb… şeylere başlıcam 36. Haftadayım bazıları daha erken olduğunu söylüyorlar sizce başlamalımıyım acaba bilenler yazabilir mi?
missalicesss Handemyyy ben ahududu çayı içtim cnm rezeneyi bilemiyorum gerçekten. Rezeneyi şimdi emzirirken iciyorum bebegin gazi olmasin diye
missalicesss Handemyyy ben ahududu çayı içtim cnm rezeneyi bilemiyorum gerçekten. Rezeneyi şimdi emzirirken iciyorum bebegin gazi olmasin diye ve sutu arttırdığını duymuştum ne kadar dogru bilemiyorum artik deneyeceğim 🤷🏼♀️
Sebiha35 ysmkml bende adet tarihime göre şuan 30 haftalığım bebişe göre 32 hafta dedi doktor çok sırtım ve kasıklarım ağrıyor sızlıyor şu ara az önce pazar yerinde doğuruyorum sandım 😄 sızlıyor neden olur sizce bu o acıyla birde mide bulantısı nüksediyor o esnada şuan bile uzanıyorum Bi bilginiz var mı acaba
Yk6321 Sebiha35 aynı durumu bugün çarşı ortasında yaşadım belediyede otubus beklerken inan bian korktum sanki doğurur gibi oldum 😅
missalicesss Sebiha35 bence ağırlık bindigi için dir öyle olmuştu bende. Doğuma yakin farklılaşıyor agrilar
missalicesss Npyn09 ahududu yaprağı çayı doğumu kolaylaştırıyor. En azindan bem faydasini gördüm. Tabi herkesin farklidir belki. Ama araştırın derim
Duygus21 missalicesss gozun aydin canim benim rabbim anali babali büyütsün inşallah darisida bize artik insallah benim pasam da vakti zamini gelince saglikla sag salim gelirde kavusuruz rabbim hepimize bu guzel duygulari yasatsin hicbirimizi evladimizla sinamasin insallah ben sabirla duayla bekleeim yeter ki yavrum iyi olsun saglikli olsun vakitlice saglikla gelsin elbet rabbim yardim eder ❣
missalicesss Duygus21 Amin canım 🙏🏻 Sizlere de Rabbim bir avazda saglikla yavrunuzu kucaginiza almayi masip etsin inşallah 🙏🏻 saglicakla gelsinler minik kuzucuklar ❤️❤️❤️
Kaderimm Ben ilk dogumumda erkenden yatırdılar hastaneye ve çok çektim . Evde su gelme durumu oldumu acaba bende hamileyim ve ikinci doğumda sanciyi evde geçirmek istiyorum çünkü sürekli parmakla kontrol ediyorlar . Bu arada gözün aydın cnm rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin🤲😍
missalicesss Kaderimm i Hnf97 çok teseuederim ☺️ Toplamda 15 kg almıştım 🙈🙈 biraz fazla kaçırmışım ama canim ne isterse yemiştim 🙈
Busrabdullah_123 missalicesss ahududu yaprağını ilk defa duydum cnm bnde 37 haftama grdim şimdi baslasam faydası olurmu ve aktardanmi aldin 🥰
missalicesss Elifkeskinn Busrabdullah_123 ben trendyoldan sipariş vermiştim, ama aktarlarda da vardir elbette. Benimki “florest” marka
Nurgul61 missalicesss Allah bagislasin canim benim hayirlisiyla darisi bizim basimiza 🤗🤲nefes ile karsiladim demissin kasilmalari nasil tam olarak bizede anlatirmsiin ?
missalicesss Nurgul61 ben YouTube da bununla alakali videolar izliyordum. Dogumda nefes teknikleri diye sorgulayin ve ya doğumu kolaylaştıran nefes teknikleri. Bence en onemli şeylerden biri rahat nefes alip vermek dogumda
Denizkubra missalicesss ay o kadar rahatldm ki okuyunca bi ferahlık geldi 37haftma gircem korkudn yatamz olms durumdym yani icime su serptniz ❤
missalicesss Denizkubra gerçekten korkulacak birsey yok. Rabbim bir şekilde o gücü veriyor ve gerçekten dayanilmayacak gibi değil aksine doğumun kendisi yaklaştıkça heyecandansanci vs hissedilmiyor bile😊 Rabbim bir avazda saglikla yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Dnacar83 missalicesss 33 haftaligim yuruyus yapdim bugun oyle bi bel agrisi olduki adim atmakda zorluk cekdim direk eve geldim ama zor zar simdi dinlendim duşa girdim rahatladim bende merak ediyordum yolda cunku cok zorlandim yururken
Leylaozel missalicesss sağlıkla büyüt canım darısı bana ümidimi kestim 39+4 insallah gelir artık korkuyorum normal doguramiycam diye daha önce nisan gelmesi vs yaşadın mı? Bende de sadece hafif kasik ağrısı var sadece hiç bir belirtim yok halâ :(
missalicesss Leylaozel benim de öyle olmuştu hic bir belirti yokken aniden sancilarim gelmişti. Nişan ve su gelmemişti. Suyumu çatalda dogum esnasinda patlattilar
missalicesss MihrAsk yani oyle deniliyor, arastirmanizi oneririm. Ben faydasini gördüm Ahududu yaprağı çayın ama tek basına degil tabi. Duzenli yuruyus, günde 3 hurma , squat yaptim birde