missalicesss minik_kalbim benim de ilk doğumdu. Senin yasadiklarini çok cok iyi anlıyorum. Ama yolun sonunda tarif edilemeyecek bir karşılaşma seni bekliyor ve çok guzel geçiyor hersey🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Guzel geçmesi de sana bagli. Dogru nefes , pozitiflik o kadar😊
missalicesss Handemyyy ben ahududu çayı içtim cnm rezeneyi bilemiyorum gerçekten. Rezeneyi şimdi emzirirken iciyorum bebegin gazi olmasin diye
missalicesss Handemyyy ben ahududu çayı içtim cnm rezeneyi bilemiyorum gerçekten. Rezeneyi şimdi emzirirken iciyorum bebegin gazi olmasin diye ve sutu arttırdığını duymuştum ne kadar dogru bilemiyorum artik deneyeceğim 🤷🏼♀️
missalicesss Elifkeskinn Busrabdullah_123 ben trendyoldan sipariş vermiştim, ama aktarlarda da vardir elbette. Benimki “florest” marka
missalicesss Sebiha35 bence ağırlık bindigi için dir öyle olmuştu bende. Doğuma yakin farklılaşıyor agrilar
missalicesss happypregnant29 kesiyi (epizyotomi) yapinca hiç hissetmiyorsunuz. Dikerken de agri kesici igne yapiyorlar uyuşuyor hiç hissetmiyorsunuz. Minik bir sızı oluyor ertesi gün ama büyük tuvaleti ve küçük tuvaleti kesinlikle yapmayi engel olmuyor. Düzgün pansuman yapip takip ediyorsunuz 1-2 haftada geciyor tamamen.
missalicesss Npyn09 ahududu yaprağı çayı doğumu kolaylaştırıyor. En azindan bem faydasini gördüm. Tabi herkesin farklidir belki. Ama araştırın derim
missalicesss Duygus21 Amin canım 🙏🏻 Sizlere de Rabbim bir avazda saglikla yavrunuzu kucaginiza almayi masip etsin inşallah 🙏🏻 saglicakla gelsinler minik kuzucuklar ❤️❤️❤️
missalicesss Nurgul61 ben YouTube da bununla alakali videolar izliyordum. Dogumda nefes teknikleri diye sorgulayin ve ya doğumu kolaylaştıran nefes teknikleri. Bence en onemli şeylerden biri rahat nefes alip vermek dogumda
missalicesss Denizkubra gerçekten korkulacak birsey yok. Rabbim bir şekilde o gücü veriyor ve gerçekten dayanilmayacak gibi değil aksine doğumun kendisi yaklaştıkça heyecandansanci vs hissedilmiyor bile😊 Rabbim bir avazda saglikla yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Denizkubra missalicesss ya cok cok cok amin allah razi olsun insallah bende sizin gibi buraya guzel anilarimi yazarm 🙏❤
missalicesss Leylaozel benim de öyle olmuştu hic bir belirti yokken aniden sancilarim gelmişti. Nişan ve su gelmemişti. Suyumu çatalda dogum esnasinda patlattilar
missalicesss MihrAsk yani oyle deniliyor, arastirmanizi oneririm. Ben faydasini gördüm Ahududu yaprağı çayın ama tek basına degil tabi. Duzenli yuruyus, günde 3 hurma , squat yaptim birde
Irmakkk01 Npyn09 ben netten baktigima göre 4. Aydan itibaren 1 2 fincan icilebiliyirmus ama ben doktoruma sorup kullanacam. 2 hafta sonra yani 32. Haftamda komtrolumde danışcam
Sema2019 missalicesss Aminnn İnşaAllah 🤲 Rabbim ebeden razı olsun inşallah RABBİM evladinizi size bagislasin hayirli saglikli salih evlatlardan eylesin insaAllah 🤲🤲