kelebekmisali1 Gul4001 evet evet bendede yuzumde sivilceler oldu , akıntım oluyor , kasık ağrım oluyorum bugun 29. Günümüz hayırlı haberlere insallah hic adet olmayiz hicccc ❤❤🙏🙏
kelebekmisali1 Gul4001 canm en onemlisi kan testi her ay adet oluyorsak bu ay neden olmadik sen gecen aylarda adet oluyor muydun?
Gul4001 kelebekmisali1 evet oluyorum kuzum ama çok düzensiz. Kürtajdan sonra düzelmedi, Haziran ayında kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durdu.
kelebekmisali1 Gul4001 yaa cokk uzuldum Rabbim sabrini versin😥 daha once olmuş yine olur insallah bende adet oldum bugun ama uzulmedim tup bebek basliyicam 🙏
Hosgeldinbebek kelebekmisali1 Gul4001 kızlar ben de elendim, regl oldum bu sabah. Kürtaj hakikaten düzeni bozuyor geç oldum yine boşa ümitlenmişim
Kubrasalarr Merhaba arkadaşlar yumurtam catlamadigi için klomen daha sonrada çatlama iğnesi oldum 8.gunumde dayanamayıp idrar testi yaptırdım fakat çatlama iğnesi betayi yüksek gösterdiğini duymuştum benim testi negatif çıktı sizce neden olabilir ?
Merveeee45 Hosgeldinbebek olsun canım üzülme bir dahaki aya inşallah allah seninde yüzünü güldürür bende bekliyorum bakalım ne olacak 8 gün kaldı adetime 🙏
Hosgeldinbebek kelebekmisali1 Merveeee45 üzülemiyorum bile kızlar artık hissizleştim resmen. Nasip böyleymiş, bu ay eşimin de testleri yapılacak bakalım. Hayırlısı teşekkür ederim 🍀
Merveeee45 Hosgeldinbebek öyle düşünme kuzum yaaa bende kürtaj oldum eylülde anlayabiliyorum seni çok iyi eşin spermlerine baktırsın bi canm benim eşimin düşük çıkmıştı klomen kullandı
Merveeee45 annesinin_minigi hiç sorma aynen calla düşünmeden de yapamıyorum sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı diye 🥳
annesinin_minigi Merveeee45 ben de öyleyim valla. Umutlanmayım diye de ara ara kendime saçmalama sen uyduruyosun diyorum 🙈
annesinin_minigi Merveeee45 yok hala bazen kendimi yokluyorum var mı diye ama normal yaşantım gibi her şey. Umudum hiç yok bu ay benim. Senin belirtin var mı ?