kelebekmisali1 Yasemin0728 canm ben hala adet olmadim belki beni hatirlarsin heralde senden once catlatma ignesi vurulmuştum iğnemin 12. Günü test yaptim negatif cikti snra bide 13. Gunu cikar dedim yne test yaptm negatif cikti simdide diyrm acaba erken miydi diyemi cikmadi cunku hala adet olmadim ben 🤔
Yasemin0728 kelebekmisali1 evet hatırlıyorum seni canım bence erken yapmışsın zaten geç döllenme olduysa hiç gözükmez ki kan ver yarın. Belirtin falan var mı
kelebekmisali1 Yasemin0728 canm son adet tarihim 4 kasım. 16 Kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün Aralığın 1′i epey bi zmn oldu negatif cikinca ümidimi tamamen kesmiştm adet olmayinca supheye dustum, suan en çok fazla akıntım oluyor ve sağ kasığım ağrıyor son 1 haftadr
Yasemin0728 kelebekmisali1 bende belirti yok acaba olmicak mi diye düşünüyorum bazen ama bakalım nasip yaa. Sen yarın kan ver bence
Gul4001 kelebekmisali1 benim de son adet tarihim 4 Kasım, 16 Kasım’da da çatlatma iğnesi vuruldum. 2 kere test yaptım negatif çıktı ama adette olmadım hala beklemedeyim canım.
M1M1M1 kelebekmisali1 4 kasım. 16 Kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün Happykariner benim 15santimdi doktor pek büyüyümemiş dedi umutsuzdu çok sükur oldu umudnzu yitirmeyin cok zorlu bir süreç allah yardmcnz olsn en kisa zamanda nasip olur inşallah
kelebekmisali1 Yasemin0728 Canm oyle soyleme benimde bazenleri ağrım oluyordu bazenleri olmuyordu yani bazen kesin hamileyim ben diyorum bazende yok ya degilim diyorum. Suan resmen ben adetimi bekliyorum tüp bebeğe başlamak icin her ay gelen adet bu ay gelmiyor🙏 Allah var gam yok. Allahin izniyle bir zaman sonrada bizler birbirimizle konusacağız kız bugün 14. Hftalik olduk cinsiyetini ogrendik gbi😍😅 ikimiz icinde amin🙏🙏
kelebekmisali1 Yasemin0728 yarn 29. Gün oluyor benm en iyisi gidip kan verip öğrenmek. Yoksa bile soğan suyu icerim adet olmak icn hemn tüp bebek istiyrm☺️🙏
M1M1M1 Merveeee45 ben klomen kulandm asılamaya gidicektim adet olmayi beklerken hamile oldgumu ogrendim rabbim sizede nasp etsn 4sne sonra hamile kaldm bu arada
Merveeee45 M1M1M1 allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ Salim kuzucugunu 🙏🙏🙏 bizlere de dua eder misin
M1M1M1 Merveeee45 etmez olurmuyum insllah en kısa zamanda olur şuanda ben ikinciye hamileyim hamilelern duası kabul olur derler insallah olur hic üzlmeyin stres yapmayın vaktini bekliyodur
Happykariner Merveeee45 canım bende bugün iğnemi oldum. 16 sı adet olmuştum 21 i klomene başladın 25 klomen bitti Ayın 1 ine doktor çağıtmıştı 19 mm olmuş çatlama iğnesi yaptı 12 gün var adetime bakalım ne sonuç alacagım
kelebekmisali1 Gul4001 aa gunlerimiz aynii canimm insallah hamileyizdir seninde akintin kasik agrin oluyor mu 🤗
Gul4001 kelebekmisali1 evet canım aynı günlerimiz☺️ göğüs ve bel ağrısı var, sivilcelenme oldu biraz da. Başka bir değişiklik yok şimdilik canım
kelebekmisali1 Gul4001 evet evet bendede yuzumde sivilceler oldu , akıntım oluyor , kasık ağrım oluyorum bugun 29. Günümüz hayırlı haberlere insallah hic adet olmayiz hicccc ❤❤🙏🙏
annesinin_minigi Yasemin0728 yok canım daha bi belirti. 12sinde test yap dedi dr ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum regl olmazsam eğer. Ara ara kasık ağrım var ama en baştan var o zaten, ayırt edici değil o yüzden 😕