Merveeee45 amin canim insallah 🙏elbet Allah geciktiriyorsa vardi bi bekledigi bende hemen hemen 2yillik evliyim biryil korunduk hemen hemen 9aydirda cocuk istiyorduk ama olmuyordu herseyi yaptirmistik bir sorun varmi diye sukur bi sorun yoktu cok takiyordum kafaya heray test yapiyordum hayal kirikligiyla kaliyordum ama gercekten anladim hic birdeyi kafaya takmicagini dua edicegini ve gercektende hic beklemedigim biranda umudumu kaybetdigim zaman hamile oldugumu ogrendim inanamadim soklardaydim oturdum bir saat tuvaletde gungur gingur agladim sonra kan testi yaptirdim sukur kandada cikti yani demek istedigim canim bende cok bekledim hep hayal kirikligi etrafimda hamile arkadaslarim insan isyan etmiyorda istiyor tabiki Rabbim herkesin kucagini bos birakmasin isteyen tum anne adaylarina Rabbim tez zamanda nasip etsin derler ya hamile birinin dussi kabul olur Rabbim sana en yakin zamanda guzel haberleri almayi nasip etsin benim gibi bir mucizeyle karsilastirsin ve isteyen herkesede Rabbim nasip etsin insallah 🙏🙏🙏