Gokceeebade annesininkelegi ayy aynı durumdayız canıım bende şaşırdım bana da az geldi kilosu. Sende zayıf çıtı pıtı biri misin🤦🏻♀️🤷🏻♀️
annesininkelegi Gokceeebade evet gerci 10 kg aldım ama minyonum :(. Doktorum az demese de az gibi sanki🙁
hnrgns 32+0 da bize 2200 dedi 🙈 boy 45 cm dedi biraz fazla gibi geliyor bana ama doktor normal dedi ,üstelik 5 kilo aldım daha öyle çok kilo da almadım
Camurcu hnrgns bana da 32 se 2200 boy 45 dedi ama baya önde dedi bana ben 32 haftalikken normalde 1800 gr görmem gerekirdi dedi. Bebeğin de sıkıntı yok sadece tontis dedi bana
tugbayadas Gokceeebade canım ultrasonda yanılma payı cok oluyor kilo ve boy olarak takılma hic az diyorlar daha kilolu doguyor ☺️ Birde yumurta hasla ye günlük süt yogurt sebze meyve balık et tavuk çiğ kuruyemiş kaşar peynir pekmez tahin havuç baklagiller bakliyat mercimek kuru fasulye vs yemeye özen göster alır daha cok kilo
hnrgns Gokceeebade valla azıcık degebilir böyle gidersek çıkamayız karından doktorumun normal demesi kafa karıştırdı
relin06 Bizde eşimle birlikte bakmayı kimseyi çağırmayı düşünmüyoruz ikinci çocuğumuz ilk kızımız10 yaşında ailem Ankara’da gelseler belki hastalık getirebilirler çocuk bakmak o kadar abartılacak kadar zor değil bakabilirsiniz Camurcu ğ