Seda_yildiz Erkekannesi1 Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin cnm 😊 bende kan testı yaptiricam sanırım dayanamıyorum 🙈 insallah öyledir 💐
Seda_yildiz Selinbulutcu ben adet günümdeyim ama çok silik çıktı 😑 kan testi yaptiricam ınsalalh hamileyimdir 😊
Seda_yildiz Sema166 Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 😊 bende kan testi yaptiricam insallah öyledir 🙈💙
Cnnhls Seda_yildiz Aynısı ben canım 1 gün kala soluk cıktı 2 gün sonra biraz daha belirgindi sonra kan verdim hastanede hamile olduğunu öğrendim şuan 23 haftalığız sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah 💕🤗
Seda_yildiz Cnnhls Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah cnm bende kan testi sonucu bekliyorum insallah öyledir 😊
Beyzaa Seda_yildiz bende adet olmam gereken gun olmamistim o gun %99 hassas testler vardi onlardan almistik soluk ikinci cizgi cikmisti hemen gidip kan tahlili yaptirmistik 😍🤰🏼
Seda_yildiz Bütün cevaplar için çok teşekkür ediyorum kızlar kan testi yaptırdım 1 haftalik hamileyim 🙈 Beta hgb 24 çıktı 2 3 gün sonra tekrarlamam gerekiyormus testi değerler yükselirse sorun yok insallah 😊
zohreeeee Seda_yildiz selam ustunden 2yil kecmis ama ben yinede yaziyorum bendede simdi ayni durum 2gun var adetime test yaptim cok silikti ama 5 dk icinde cikmadi sizdedemi boyle oldu? Ya 5dk icinde cikdi?