Didemalkanendik Ben varım adetimin olacağı gün yaptım silikti 2 gun snra kan testi verdim 258 çıkmıştı şimdi 25 haftalığız
Seda_yildiz [bilinmeyen] insallah öyledir canim 🙈 çizgiler çok soluk olunca yaniliyorum gibime geliyor bakalım kan testinde çıkar insallah 😊
deletedmom351 Canım benim de ilk çizgi belirgin ikinci çizgi baya bi silik çıktı sonra kan tahlili yaptırdım pozitif dedi 38. Haftam şuan 😂
Sema166 Seda_yildiz Benimde reglime 1 haftadan fazla vardı silik çizgi çıkmıştı hatta öyle siliktiki ışıkta zar zor görünüyordu eşim burda bişi yok diyodu hatta 2 gün sonra kan testimde 45 çıkmıştı şuan 24 haftamızdayız vardır yani olmasa hiç çıkmazdı ☺
Seda_yildiz Sema166 Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 😊 bende kan testi yaptiricam insallah öyledir 🙈💙
Selinbulutcu Seda_yildiz ben adetime 6gün önce yaptı aşırı silikti yok gibiydi. 4gün kala yaptım daha belirgindi. 2gün kala yaptım daha daha belirgin oldu. Bu arada 6gün kala yaptığımda kan testi de verdim 22.4çıkmıştı. Şimdi maşallaj 11.haftamız 😍😍
Seda_yildiz Selinbulutcu ben adet günümdeyim ama çok silik çıktı 😑 kan testi yaptiricam ınsalalh hamileyimdir 😊
Erkekannesi1 Seda_yildiz benimde öyleydi hiç belli bile değildi ilk yaptığımda ışıkta belliydi biraz çizgi sonra yine yaptım belirginleşti sonra kan testinde çıktı şuan 31+2yiz 😊🌸
Seda_yildiz Erkekannesi1 Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin cnm 😊 bende kan testı yaptiricam sanırım dayanamıyorum 🙈 insallah öyledir 💐