Seda_yildiz shinemom beta hgb değerim 0.1 haftalık değerler arasında daha yeni dedi gebelik. Son adet tarihim geçen Ayın 19 zu.. 2 3 gün sonra tekrar kan testi yapitiricam değerim artarsa bi sorun olmayacakmis
Kubraygt Seda_yildiz yok canım adete 4 gün kala test yapmştm evde silikti baya beta baktırdık aynı gün 5.25 di
shinemom Seda_yildiz sorun olcağı ıcın soylemedm canm sen suan 4 haftalık hamılesın. Bende ogrendıgımde 20ydi beta geçmemişti adetme 2-3 gün vardı bi hafta sonra tekrar bakıldı betaya 866olmustu 4haftalıktı. 2 hafta sonra cagırmıstı doktor keseyide bebegide kalp atısınada duymustuk hatta. Orda 1 haftalık diye ibare yok onun için dedm inşallah yükselir😊
Seda_yildiz Kubraygt anladım cnm 😐suan 24 küsür çıktı insallah 2 3 gün sonra değerlerim daha da yükselmiş olur
deletedmom255 Benimde silik çıktı şuan 6 haftalık hamileyim 🤗 umarım sende hamilesindir en iyi sonuç kan testi tabii
Seda_yildiz deletedmom255 kan testi yaptırdım daha çok yeni hamilelik dediler değer 24.5 çıktı bakalım ınsalalh yükselir daha da 😊 Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin💜
Kubraygt Seda_yildiz inş 😊 benim o zaman kimyasal gebelik oldu şimdi 5+2 deyim hemen peşine hamile kaldım inş devam eder gebeliğin 😍
Deletedmom_879 Seda_yildiz ✋✋ben yaşadim benim ikinci cizgi hayali bi cizgi gibiydi sanki ama gorunuyodu veee 31+ftalik hamileyim canim benim 😊😊
edagokhan Seda_yildiz benimde soluktu ve adetten 1 hafta önce yaptm . ama doğru çıkıyo yani . istersen erken gebelik testlerinden dene onlar direk kırmızı 😂 Seda_yildiz
Seda_yildiz edagokhan kan testi yaptırdım daha çok yeni hamilelik dediler değer 24.5 çıktı bakalım ınsalalh yükselir daha da 😊
deletedmom592 Ben 4 gun once yapmistim silik cikmisti baya 2 gun sonra tekrar yaptim adete 2 gun varken baya belliydi canim kan verdim 62.75 cikti adetten 1 gun gecince tekrar yaptim baya koyu cikmisti suan 6+2yiz 🙈😊
Seda_yildiz deletedmom592 kan testi yaptırdım daha çok yeni hamilelik dediler değer 24.5 çıktı bakalım ınsalalh yükselir daha da 😊 Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin💜