MehZey busravolkan çok güzel gerçekten rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin fotoğraflı daha güzel olmuş 🙈 gerçekten de 21 saati bana da hissettirdiniz sancı çektim sizinle 😀😀
LamiyaCetinkaya busravolkan Fotoğraflara kadar kendimi tuttum ama gözlerimden yaşlar boşanıyor şuan resmen. Ne kadar güzel bir hikaye. Darısı benim başıma diyeyim artık😅🖤 33 haftalık hamileyim, doğuma daha var ama araştırıyorum harıl harıl. Nefes kontrolü konusunda ne önerirsiniz?
busravolkan LamiyaCetinkaya Ayy hakkınızı helal edin n’olur. 🙏🏻 Nefes kontrolü en güzel spor ya da egzersiz yapılırken ediniliyor. İmkanınız varsa yürüyüş yapıp derin derin nefesler alın ki ciğerleriniz genişlesin, ıkınırken daha büyük nefes alabilesiniz. Eğer evden çıkamazsanız da hamile yogaları falan var internette, onları yapabilirseniz çok iyi olur. Yoga zaten tamamen nefes odaklı bir spor. Mutlaka etkisini görürsünüz 🙏🏻💐
Seyma-07 Sehribann hmmm çok geçmiş olsun bilmiyordunuz o zaman korona olduğunuzu hiç hissetmediniz mii üzüldüm böyle olmasına çünkü benim de burnum tıkalı 🥺
Sehribann Seyma-07 aslında az çok belli etmişti burnum tıandı koku ve tat gitmişti ama grip oldum da koku alamıyorum ağzımın tadı da gitti sanmıştım. 40 haftamın dolmasına 3 4 gün vardı kendimi olumsuz düşüncelerden uzak tutmaya çalışmıştım. Doğum yaparken belirtiler çoğaldı vücudum tepki verdi o zorlanmalara karşı resmen. Sonra babam ve kardeşim ben doğuma gittiğim sabah test vermişler lohusayken orada kalacağımdan bir şey var mı diye önlem alalım gibisinden test yaptırınca pozitif olduklarını öğrenmişler bana da akşamında telefonla söylediler hemşireleri bilgilendirdim temaslıyım diye. Test yapıldı öyle öğrendim korona olduğumu. O şekilde doğum yapmışım.
Bubenimhikayem Maşallah size çok güzel bir hikaye. 38+6 dayım ilk doğumum olacak çatı darlığı var dedi özelde doktorum ben de normal yapmak istiyorum ama :(
busravolkan Bubenimhikayem Bence başka doktorlara da görünebilirsiniz. Devlet hastaneleri öyle çatı muayenesi falan yapmıyor, doğum sırasında bakıyorlar sadece.
smyra32 busravolkan 38. Haftamdayim çekeceğim açıları çok iyi biliyorum. Çünkü ikinci doğumum olacak🤲 inan bebeğin kucağında olan fotoğrafını gördüm hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Çünkü o kadar stresliyim ki doğum yapıp o anda olmayı çok istiyorum
busravolkan smyra32 Ay ne olur yapmayın böyle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Çok teşekkür ederim, gönlünüze göre versin rabbim. 🙏🏻🥰♥️
busravolkan Gozengo Aman geç olsun güç olmasın derler. Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. 🙏🏻💐
busravolkan Dlngnz Ayy ben o 21 saati 21 sene gibi yaşadım. Olabildiğince kısa yazmaya çalışmıştım, oysa uzatsam roman olurdu, bende kimseyi sıkmak istemedim 😂 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun 🙏🏻♥️
busravolkan Sebiha35 Allah nasip eder inşallah canım. Korkulacak hiç bir şey yok. Bence herkes normal doğumu tatmalı, o yüzden Allah herkese nasip etsin 🙏🏻🌹
sultanacan busravolkan maşallah binlerce kez maşallah size 🧿🧿🧿 öyle güzel anlatmışsın ki insan resmen yaşıyor gibi 🥰🥰 Sağlıcakla Analı babalı büyüt bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın 🤲🏻🤲🏻 ❤️❤️
busravolkan Neslihan1903 Amin inşallah, Allah razı olsun. Allah size de gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻💐
busravolkan Birbebekbiranne Ayy çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah. 🙏🏻💖
busravolkan Beyzaylmz7 Doğum sırasında atmadılar, çünkü orası uyuşursa ıkınsam bile bebeğim çıkamazdı, o yüzden o bölgenin hakimiyetini kaybetmemek gerekir. Ama tabi ki dikişleri atarken uyuşturuyorlar
Beyzaylmz7 busravolkan anladım ama çok acımıyor mu sonuçta canlı canlı kesilmek çok kötü birşey elimiz kesilince bile çok kötü oluyor 🤔
busravolkan Angelsmom Ayy inşallah rabbim nasip eder size de. Gerçekten o anı yaşamak harika bir şey. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. 🙏🏻💖